اغا تاپیکا قاطی شد کلا انگار من نمیتونم تو 2 تا تاپیک همزمان فعالیت کنم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اغا تاپیکا قاطی شد کلا انگار من نمیتونم تو 2 تا تاپیک همزمان فعالیت کنم (sm2)
ولی اینو بخونید باحال بود :
+18
ﻓﺎﻃﻤﺎ ﮔﻞ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻧﺪﺍﺩ ﺗﺎ ﮐﺮﯾﻢ ﻓﻠﺞ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﮑﻨﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻋﺒﺮﺕ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺗﺎﻓﻠﺞ ﻧﺸﺪﯾﻢ ﺑﺪﯾﺪ ﺑﮑﻨﯿﻢ
(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر (sm51)
چطوری یره؟ (sm128)
فقط خیرم بهت میرسه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm128)(sm134)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاستگاریم منو ببر پس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما دو بار (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بپوشم(sm120)نقل قول:
دلتنگِ الدنگایِ قدیمیم (sm81) دیوثا همتون رفتیننقل قول:
منم تازه دسمو تموم کردم احتمالا تا یکی دو ماه دیگه هیدن بشم مثل شما (sm120)
(sm74)