هفتاد پشت زخمی من ، از تو
رم می کند چنان که بهار از من
اقرار می کنم که در آوردند
دستان پشت پرده دمار از من
در خانه ام غریبه تر از پیشم
رو می کنم به غربت بی پایان
تا روزهای آخر این اسفند
جا خوش کنم به سینه ی قبرستان
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هفتاد پشت زخمی من ، از تو
رم می کند چنان که بهار از من
اقرار می کنم که در آوردند
دستان پشت پرده دمار از من
در خانه ام غریبه تر از پیشم
رو می کنم به غربت بی پایان
تا روزهای آخر این اسفند
جا خوش کنم به سینه ی قبرستان
(sm50)
خدا گرمِ کاری خدایی و من گرمِ کارِ تو بودم....(sm50)
حالا همه ماهیگیر شدن واسه ما من خودم تور پهن میکنم داداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mil AD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
البوم و اهنگ درست حسابیم دیگه نمیاد (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
حوصله هیچکسی رو ندارم(sm50)
اسمش خاصه ترک جدیدت
(sm50)
(sm50)
آهنگ موزن خیلی خوبه دمش گرم (sm50)
یکی نیست بگه تو که انقد خوب تنظیم میکنی شهاب اکبری چرا پاشو باز میکنی تو آلبوم (sm98)
ها والا... امیدوارم تو البوم شهاب اکبری نباشه(sm98)
(sm50)چشم من و انجیرتو بنازم
(sm120)دخترا عکس با رفیقای زشتشون میذارن خوشگل به نظر بیاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم تنظیم به شهاب اکبری میده داستان همونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سر رفاقت بهش تنظیم میده
(sm2)کلا تو رفاقت هاش موجیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی برسه شیفت دیلیت کنه شهابو
(sm120)از الان دوس دارم بدونم قدرت محمد صلاح تو PES و فیفا چقد زیاد خواهد شد
عجب فیلمی بود فیلم محمد رسول الله واقعا دم مجید مجیدی گرم عالی بود (sm127)(sm127)(sm127)
آره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینجوری که میخوای میتونی باهاش درست کنی(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت ۷ ترک دو
فکر نمیکردی غافل گیری کنم
اعتیاد به چی ؟ (sm120)نقل قول:
(sm120)
(sm185)دوسِت دارم رو تو به من کِی میگی(sm47)نقل قول:
گمون کنم وقت گل نی میگی(sm47)
دوسِت دارم رو تو به من کِی میگی(sm47)
گمون کنم وقت گل نی نی نی نی(sm224)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
آقا دزده
شهاب اکبری و صفا تنها رفقای محسن بودن که تا حالا دوام آوردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحنواز دیوث این سولو چه ربطی به این ملودی داره؟!(sm39)
(sm120)
بسیار هم خوبه به نظرم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب با ریتم چهار چهارم شروع میشه و با ر مینور باره دار و سل مینور باره دار و سی ماژور بازی میکنه ... خیلی خوب از سی دیز ماژور و فا دیز ماژور استفاده کرده
البته با دو بار گوش دادن گفتم شاید اشتباه میکنم (sm25)
البته سی ماژور هم هست ... خیلی خوبه خیلی ...
طبل چینی و نی انبون (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت چپی رو (sm120) مونده چجوری ریتم برداره (sm2) ریتم اژدهای چینی با فلافل بندری (sm2)
جشنواره فجر (sm120) لب خونی : عاولیه (sm2)شایدم خیاولتم که تخت تخت باشه (sm2)
فخری با دوبار گوش دادن نظر عنتو اینجا نمیخواد بیان کونی ..
گوه تو نظرت ..
- باقیمانده ترافیک دوره: (20448.22MB) 19.97GB
(sm59)