سليقت مثل دختراي دبيرستاني ميمونه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سليقت مثل دختراي دبيرستاني ميمونه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کنperson of intrest رو ببینی مختو بگا میدهنقل قول:
چیزی که خوشم نیاد ادامه نمیدم ، یک فصل دیدم خوشم نیومد
میگن رو ول کن ، سریالش چند قسمت ساخته شده قراره که چند قسمت هم ستاره های بریکینگ بد بیان توش که قسمتی از سریالش ، فکر کنم کلا تو چند قسمت باشن
زمان فسیل دبیرستان اختراع نشده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کم دیر اومدی ولی خوب شد که اومدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اینا بگو arrow سریال نیست به گوششون نمیره (sm120)
(sm70)نقل قول:
با من حرف میزنی دهنتو ببند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناهار نخردمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیکارم مگه خودمو اذیت کنم به زور یه سریالو ببینم که هیچ هیجانی واسم نداره به زور بخوام باهاش ارتباط برقرار کنمنقل قول:
من فقط چندتا سریال مثل game of thrones و بریکینگ بد رو واقعا سریالای محبوبم میدونم و گیم اف ترونز رو اگه اشتباه نکنم 3 دور کامل دیدمش
بقیه سریالا همه واسم جنبه تفریح داره سریالای جناییم نه تفریح دارن نه میتونن به پای گیم اف ترونز و بریکینگ بد برسن
هیچ دلیل قانع کننده ای حتی واسه خودمم ندارم نگاشون کنم :))
از جلو چشام خفه شو(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن لق (sm127)
(sm30)
Ben E. King - Stand By Me - Acoustic Guitar Version(sm50)