[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم مسخره عالمم (sm2)مسخره چیه دارم همیشه می خندم که سخت نره بهم (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه
یاران موافق ،
همه با هم پلی کنید ،
ابی - گریه نکن ...
نخست وزیر امام میلاد (ع)
اگه نخست وزیری امامش دیه چیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که یک تارِ مویِ گندیده و به چشم نیامده ات هم ، مازاد بر مصرف من است . . . (sm50)
نخست وزیر یک مقام حکومتی به حساب میاد ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امام یه عنوان عرفانی ...
در گلستانه ،
چه بوی علفی می آمد ... (sm50)(sm172)
آی گلادیاتورها ،
بتازید بر جَرَس ... (sm50)(sm172)
برای این در به درِ بی سر زمین . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)