ترامپ هر سه ما یه بار لهجش عوض میشه (sm120) ایرِن چیه دیگه (sm120)
اِمریکِ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترامپ هر سه ما یه بار لهجش عوض میشه (sm120) ایرِن چیه دیگه (sm120)
اِمریکِ (sm120)
اِمریکِ اِمریکِ ننگ به نیرنگ تو (sm120)
سینجول خف بگیر .. (sm2)
میخوان موکت پهن کنن فولادشهر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق شورتکات msbh با sinjul_msbh چیه
تعداد هوادارا تو معارفه مینا بیشتر از کوتینیو بود (sm2)چه تشویقی شد یه بندری ریزم براشون رفت (sm2)
فعلا که 4تا 4تا میزنیم..(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجمع بزرگان موزیک باران(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها (sm51) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو چیکا کنم ؟ (sm120)
بیا پیشی نازت کنم (sm120) آه آروم شدم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm133)
(sm2)
عصبی نشو دوس دارم لیور ببره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا که میخونه " گفتی ببند " ادم حس میکنه یکی بهش گفته محسن ببند (sm120) چه جای مکثه اخه (sm120)
عمو زنجیرباف زنجیرتو بنازم (sm50)
میگم معتاد شدی(sm2)البته بودی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر صورت به عنوان دشمن شناخته شدی ... دور شو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم کار خاصه
(sm59)
معتاد 10 ساله ( قبل احداث انجمن ) (sm120) البته پنج شیش سال اول تفریحی میزدم ولی چهار پنج سال هست معتاد سخت شدم (sm2)نقل قول:
حالا هم اگه بگی ترک میکنم (sm81) مگر اینکه تو بگی (sm81)راحت ترک میکنم (sm2)
اگه خواستی منو بفرستی کمپ مستقیم بگو نه با شعر معر و نیش و کنایه (sm81) (sm2)
بمون ور دلم.. خودم باهات میزنم ..البته تفریحی(sm2)نقل قول:
برو بچه جون خطر داره مجمع بزرگان (sm2)نقل قول:
great great music baran (sm2)طفلک ملکه عنگلیس با گریت بریتین (sm2)
ها والا.. خطرش رفته تو کیونمون(sm2)نقل قول:
(sm120)همین بسه برامون : D.Solنقل قول:
البته باید یوزرش بشه D.sos (sm2)البته منظور اعلام خطر نیست اینه : D.SOS : داوود . سسخل (sm2)
تایید(sm2)نقل قول:
(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کسخل رشیدپور کلی مهمون الکی اورده تو این برنامش اصن معلومه یه سری شاسکول نشسستن انتخاب میکنن کی بیاد برنامشون اصن بچه بازی شده
گوه توش ..
دقیقا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه ویو رو گذاش موزن ایول ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سادگی شگفت انگیز است
گوه تو سادگیت ..
(sm2)برو بمیر عن پیچیده !
یا خدا سینجول من منتظر این تخفیفای چینی بودم سال نو چین تو راهه اف زدن
جان الی درایو c رسید به 200 گیگ کم آورد از درایو همسایه بهش قرض دادم بیشترش کردم .. ;l
(sm2)پردازنده 821 قیمت 745 ! الان با این پول سامی یه قوطی پلاستیکی پردازنده 1.4 گیگا هرتز میده دستت
بذ ببینم ..