موفق شدن :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موفق شدن :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اللبته همه مثل هم نيستن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفقیتش 6 ماه پیش بود که خبر حضور ستاره های بریکینگ بد رو دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید و تاکید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریالهایی که میبینی رو معرفی کن ببینم چند مرده حلاجی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا این طرز فکرا رو قبول ندارم تعصب الکیهنقل قول:
هرکس هر سریالی رو که دوس داشته باشه رو باید ببینه چیزی که واقعا سرگرمش کنه
هدف از سریال دیدن وقت گذرونیه دیوانه نیستیم که بگیم نه من فقط سریالای با مفهوم باید نگا کنم حتی اگه داره حالم بهم میخوره
یه سریالم مثل arrow به خاطر همین چیزاش جالبه ادم رو برای ادامه دیدنش جذب میکنه لازمم نیست الکی زور بزنی به خودت بقبولونی
اقا من با فلان سریال باید حتما ارتباط برقرار کنم اونم فقط چون توی 2 تا سایت امتیازش شده مثلا 9.5
میلاد فکر کنم forever به سلیقه تو بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو از هر جهت عادیه فقط نمیمیره (sm2)
هر بار که میمیره لخت و پتی از رودخونه میاد بیرون (sm2)
(sm59)نقل قول:
هيجان يعني چي؟؟ خوناشام ؟؟ بزن و بهادر؟؟(sm2)نقل قول:
تفريح يعني سرگرمي يعني وقت گلرويي بعد بالا ميگي بيكار نيستم (sm70)
سريال جنائي يعني صرگرمي يعني تعليق يعني استرس يعني دهره يعني اون مغزشو به كار بينداز
هيجان بالاتر از سريالاي معمايي جنائي رازالرد سراغ داري يعني؟؟؟