آره جدا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره جدا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بهتر از این نمیشه ملودی و تحریر . اصلاً این شعر ملودی خور نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اکثر خواننده ها الان سادیسم دارن برن سراغ شعرایی که نمیشه روشون کاری کرد به زور میخوان بخونن و ملودی بزارن روش و بگن ما یه کار جدید کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم
حتی حافظ هم ینی حافظ از مولانا بهتره(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مولانا مثل نداره این شعرم مشکل از لحن محسنه.البته کیفیت پایینشو شنیدیم هنوز.
چی شد پس
کف کردیم
از نظر من حافظ از مولانا بهتره . نظر شخصیمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه شعر چرت دارن . دیگه این حرفا ماله کشیدنه . این شعر به نظر من ملودی خور نیست تمام . بحثو ادامه نده
امیر یه سرور ایرانی اپلود کن بتونیم دانلود کنیم
قابل قیاس نیستننقل قول:
حافظ غزلیاتش بوی عشق میدن اما مولانا یه عارف تمام عیاره