عجب گوشی ها صفشم اولد سام یکی بگیری نبری بیرون فقط تو خونه استفاده کنی خیلی گندس خو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب گوشی ها صفشم اولد سام یکی بگیری نبری بیرون فقط تو خونه استفاده کنی خیلی گندس خو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلوی ساعت شنی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم بغض لحظه هام میشه ،
یه روزی از این فاصله ،
طوفان شن به پا میشه ... (sm50)
دلم دَف است نیستانا ... (sm50)
ولی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی که کتاب نداشت
ممد بود که کتاب قران داشت و معجزه اش بود
قبلش داره به ممد اشاره میکنه (sm10)
اینطوری فکر کنم خونده میشه : علی ، بدون کتابینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت مبارك است که چک می زند به گوش..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر من درد میکنه با صد هیجانی که خالی از پوچه
سفر با تو تا ته رویا بهترین ماجرای هر کوچه ... (sm50)
پایه ی فرار من باش ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو این شهر خودآزار
بو گرفته این تمدن ،
بی برگردیم توی غار ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه
جهان ما قد خرمشهر هم نیست
کسی اینجا جهان آرا نمیشه