به خودش میگه پوریا پوتک.. ک.کش کوچک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به خودش میگه پوریا پوتک.. ک.کش کوچک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون روزی که آلبوم یزدانی اومد تا همین پنجشنبه مدام گوش میکردم ولی الان دور روز دارم کارای گروه نیوش رو میدم (کینه و اون یکی با گروس عبدلملکیان)
ها خوب شد گفتی.. اینم بگیرم(sm120)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم استراحت بده به خودت دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلی نمیبینم واست پست برم من
همه فَنام باهم: خلسه کص عمت... (sm118)(sm2)
(sm2)
تونل کندوان رو نمودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور تحمل کردی یک هفته اون آلبومو آخه... یکم گوشیدم دیدم هیچ جوره نمیشه باهاش حس گرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی از شادمهر خبر داره لطف کنه بگه هواداراش نگرانشن خواهشا کم کاری نکنید
احتمالا برعکس.. تو تونل کندوان تورو نمودند(sm2)نقل قول:
لا به لاش استراحت میدادم به خودم با شهرام ناظری و ایرج بسطامی و علیرضا قربانی دقایقی رو سپری میکردم بعد دوباره از ترک 1 شروع میشد تا 16 ، دوباره یه کار از این سه تا و بعد دوباره از ترک 1 شروع میکردم تا 16
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ایهام ک.یرمه چسبیدم مصدرو
دره امینم میاره، هیچکس خلسه رو
ک.یرم تو رپتون بم نگید رپر
من یه سبک جدیم بگید پوتکر... (sm118)
به یاد پدر (sm50)
برید بخوابید دیوثا (sm120)
ما که رفتیم.. شب بر شما خونین(sm120)
Pooria Putak - Yadegari
پتک تو کله ی ک.یریت... (sm2)
دیوث یجور اینو میگه هر بار میشنوم خندم میگیره، با یه غیض خاصی میگه (sm2)
صُبِت خیسین (sm120)نقل قول:
Salar Aghili - Az Tanhaei Gerye Makon (sm50)(sm27)
(sm74)
الان هستم (sm25)(sm127) ... (sm120)نقل قول:
(sm98)
(sm3)ننه زاده
باز یادم رفت (sm25)(sm172)(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان مخلصم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خوب هم یادمه (sm2) زدم آلبوم عمو نصر بزودی بعدش هم با پیمون نمیدونم چی شد دعوا شد (sm2) بعد گفتم کنسل شده آلبومش مجدداً دعوا شد (sm2) پیمون رفت تاپیک زد آلبوم با 9 تراک بزودی (sm2)حالا بیا حالیش کن که با آونگ کات کرده مگه تو گوشش میرفت (sm2)بقیشم دقیق به یاد ندارم ولی خیلی باحال بود (sm2)
شیطون شدم (sm51) میخوام اذیت کنم (sm2)
ینی میشه آلبوم محسنو فردا شب گوش بدیم (sm172)
(sm2)
چشب (sm2)
حالا که اینطوری شد آپ نمیکنم بی تلبیتا (sm27) همچنان کیون لق ملت به من چه اصن (sm2)
(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چیز خوبیه وین اورجینال 10(sm54)یک ترا هارد
ممر
Acer میگن خوب نیس (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز (sm1)(sm50)
قلاش (sm2)
(sm2)
بعیده آلبوم محسن دوشنبه بیاد (sm172)