الی همیشه منتظر میمونه تا میره میاد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی همیشه منتظر میمونه تا میره میاد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر آدرس اینو بده...سرچ میزنم نمیابه!
(sm2)
بهادر (sm3)
(sm2)
الی الان میاد اواتار عوض میکنه (sm2) کسی میخواد زود بزاره اینو (sm2)
(sm2) میخواستم بذارم فتوشاپ بلد نبودم ردیفش کنم
در اعتراض به توهین نشریهی شارلی ابدو،
در مراسم شروع دههی فجر امسال
دیگه امام از فرانسه نمیاد
از ونزوئلا میاد! (sm120)
بزار بعدا فتوشاپ کن (sm2) از این فرصتا کم پیش میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دیدی رو هوا زدنش (sm2)
طبق قوانین الی الان اینو بزاره دو هفته بن میشه (sm120)
این تصویر یه دنیا می ارزه .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آن قالييم كه ارزشم افزوده ميگردد، وقتى در تهاجمى از پايمالييم . . .
..
پی نوشت: به امید خدا با برطرف شدن یه سری مشکلات ناخواسته با قدرت بازخواهیم گشت ...
Saeid shahrouz
تازه تمومش کردی ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رنگهای پیشنهادی من :نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بژ ، نارنجی ، تخمی ، صورتی ، پرتغالی
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصطفی میخوای بزاری من بردارم داداش
ایشالا عکس بعدی (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا شوخی بود (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کـون لق موزن ..
(sm54)(sm2)
این جسارتتو نشنیده میگیرم !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جایی مشه vps رایگان گرفت؟ که بتونم حدودا یک تا دو ساعت بهش ریموت بزنم یه سری فیلمای یوتیوب رو باهاش ببینم و اونایی که خوشم اومد رو دانلود کنم بعد rar کنم و آپلود کنم. (sm174)
پادشاه عربستانم اینطوری با زیردستاش حرف نمیزد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال فوق العاده ای بود :( از موضوعش بگیر تا بازیگریش (sm127)
صب کن لیست سریالامو بدم بهم راهنمایی بده چی دانلود کنم بعدی رو
امیر یه راهکار بلد بود نمیدونم دستتو از پشت بود جلو بود میگف یه کاریش بکن .. (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته 4 تا سریال دیگه هم هست که بین اینا نیست
بچه ها هر کدوم میتونید خواهش سریال دیگه ای پیشنهاد بدین
خب تو یه کاری کن ..
بین اینا کدوم بیتره بگو منم ببینم ..
(sm2)نقل قول:
کدومارو دیدی ؟ چه سبکی میبینی ؟
تقریبا اکثرشو دیدم ..
(sm173)
دختر تو تاپیک نیست یه عکس بزاریم(sm2)
يك لحظه قبل از اينكه بري چك كن
خالي نباشه پاكت سيگارم
(sm50)
بزار بزار بزار (sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عطرت نمونه روو تن ِ اين خونه
وقتي برو كه پنجره ها باز ِ (sm178)
من جدیدا تو فاز سریال کره ای رفتم ..نقل قول:
ولی خارجکیارو هم خوباشو همرو دیدم ..
(sm27)
پ.ن : به درخواست بهمنِ عزیز و با کسب اجازه از آقای چاوشی ، علیرغم اینکه در برابر بزرگانی که در این پرونده حضور دارند حرفی برای گفتن نداشتم ، مصاحبه ای بسیار کوتاه با من نیز انجام شده است.
حالا ننه زاده شد عزيز (sm2)
(sm2)
(sm77) اخه کره ای شد سریالنقل قول: