روایت است از ابوعلی سینا(همدانی) پرسیدند:یا شیخ زندگی خود را بر چه بنا بنمودی؟شیخ سنگی برداشت و فرمود
گمشید عوضیا دیوث
پدر لقمان و دکتر شریعتی و جنتی رو در آوردین حالا نوبت رسیده به من!!(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
روایت است از ابوعلی سینا(همدانی) پرسیدند:یا شیخ زندگی خود را بر چه بنا بنمودی؟شیخ سنگی برداشت و فرمود
گمشید عوضیا دیوث
پدر لقمان و دکتر شریعتی و جنتی رو در آوردین حالا نوبت رسیده به من!!(sm2)
(sm118)
دمت گرم امیر(sm19)
اینا همه کارِ نیروهای سایبری اطلاعاتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو تو نباید شیر کنیم اینارو
باشد تا کیونت رستگار شود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدن شریعتی داره گنده میشه..انقد مسخره واسه حرفاش درست کردن که الا حرفاش شده دسمال یزدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا ریشش از کجاس؟
شرمنده پا برهنه میام وسط !
دوباره هاست ریده یا اینترنته من مشکل داره؟؟؟
یه پست رو باید 2-3 بار بزنم تابره
هنوز منو نشناختی ممر(sm70)نقل قول:
شدیدا موافقم(sm132)نقل قول:
ما نباید این حرفارو بچرخونیم
(sm142)
چرت و پرت نگو ، انقدر بیکار نیستن که این مزخرفات و ببافننقل قول:
نسل جوون مریضه ، خیلی مریضه بدبخته بیچارست . ریشه از همین عقب افتادگی نسل جوونه که همه چی و به شوخی میگیره
خلاصه کار یه نفر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیشو ملت ادامه میدن
ی سوال دارم ممنون میشم کسی میدونه جواب بده
آهنگِ پرنده ، آخرش ، صدایِ کیه دکلمه کرده؟!
لایک لایکنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ارجینینقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون من یه پلندم آلزو دارم تو یالم باشی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربان شما من متعلق به همه ی شما هستم من رو از خودتون بدونید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چقدر بچه مثبتی (sm120)نقل قول:
همه که مثل تو تاندون نترکوندن(sm2)نقل قول:
بیخیال باو همش رو خود جوونای الافمون میسازن (sm120)نقل قول:
دیشب رفیقم اس ام اس داد ک .. عمه داور اون صحنه هند بود ....دکتر علی شریعتی در ورشگاه سانتیاگو برنابئو (sm120)این رو هم پلیس سایبری ساخته ؟(sm120)
چِ مزخرف می خونه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه باس منفی باشن؟!(sm120)نقل قول:
تازه کجاشو دیدی به خوانندگی هم رو اورده میخواد البوم بده (sm120)نقل قول:
(sm120)
نـــــــه(sm77)!!!نقل قول:
انگیزش چیه واقعا؟(sm120)
فیلم خط ویژه رو ببینین..گند زده به هر چی اقازادس.از وقتی دیدم دارم بهشون فحش میدم
(sm100)
والانقل قول:
مشکل از اعتماد به نفس کاذب!! (sm14)
مزخرفه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یِ چیزی فراتر(sm14)نقل قول:
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نابازیگر زیاد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
سوژرو بچسب مرد حسابی..بازیگراشو چیکار داری(sm77)نقل قول:
شهریور در راهه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من به خرداد پر از حادثه عادت دارم (sm25)نقل قول:
از اون نظر آره سوژه فیلم جدید و خوب بودنقل قول:
اما نابازیگر ها گند زده بودن
نصف بازیگرای ایرانی فن بیان ندارن
انتظار فرج از نیمه ی خرداد کشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین فیلم ایرانی ای که دیدم سنتوری بوده (sm120) البته این وسط درباره الی ,گذشته ,جدایی رو هم دیدم (sm120)نقل قول:
هر چی آلبومه میخواد شهریور بیاد (sm120)