يارو ﺑﺮﺍﻯ ﺩﺭﺩﺑﻴﻀﻪ ﺍﺵ ﻣﻴﺮﻩ ﺩﮐﺘﺮ،ﺩﮐﺘﺮﺑﺮﺍﻱ ﻣﻌﺎﻳﻨﻪ ﺑﻴﻀﻪ ﺍﺵ ﺭﻭ ﻟﻤﺲ ﻣﻴﮑﻨﻪ،ﺑﻌﺪ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﻻﻥ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﻲ ﺩﺍﺭﯼ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
طرف ﻣﻴﮕﻪ : ﺩﮐﺘﺮ ﻟﺐ ﺑﺪﻩ،ﻟﺐ !!
نمایش نسخه قابل چاپ
يارو ﺑﺮﺍﻯ ﺩﺭﺩﺑﻴﻀﻪ ﺍﺵ ﻣﻴﺮﻩ ﺩﮐﺘﺮ،ﺩﮐﺘﺮﺑﺮﺍﻱ ﻣﻌﺎﻳﻨﻪ ﺑﻴﻀﻪ ﺍﺵ ﺭﻭ ﻟﻤﺲ ﻣﻴﮑﻨﻪ،ﺑﻌﺪ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﻻﻥ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﻲ ﺩﺍﺭﯼ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
طرف ﻣﻴﮕﻪ : ﺩﮐﺘﺮ ﻟﺐ ﺑﺪﻩ،ﻟﺐ !!
تـا حـالـا دقـت کـردیـن هـر چـی بـه اواخـر زمـسـتـون نـزدیـک مـی شـیـم از اوایـلـش دور مـیـشـیـم ... ؟
! جـل الـخـالـق ... !! o_O دنـیـا دنـیـای عـجـیـبـیـه ... !! :|
حاجی کلمات مورد دار که جلو خانواده به کار نمیبری رو سانسورش کن ، شر میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین پستتم ویرایش کن ، ممنون (sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ دختره ﺗﻮ ﮔﻮﮔﻞ ﺳﺮﭺ ﮐﺮﺩﻩ ..." آﻫﻨﮕﯽ ﮐﻪ صبح ﺗﻮ ﺗﺎﮐﺴﯽ شنیدم "o_0گوگل کارمنداشو یه هفتس فرستاده سواحل هاوایی بلکه
اعصابشون آروم شه :|
از شررره مدرسان شریف راحت شدیم...
و حالااااااااا
پشمک شکلاتیه حاج عبدالله!!!!!!!!!!
خدا شانس بده
یه ذره شکلات مالیدن به پشمای حاج عبدالله، خوردنی شده
میدونید چرا کانگرو زود ازدواج میکنه ؟؟
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
نمیدونید ؟؟؟؟
_
_
_
_
_
_
_
_
آخه طفلکی دستاش کوتاهه نمیتونه ج.ق بزنه ....
ﻳﻪ ﺩﻭﺵ ﺁﺑﮕﺮﻡ
ﻳﻪ ﭼﺎﻱ ﻟﺐ ﺳﻮﺯ
ﻳﻪ ﻣﻮﺯﻳﮏ ﻻﻳﺖ .....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻓﺎﻳﺪﻩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺑﺎﺯ ﯾﺎﺩ ﮔﻠﺸﯿﻔﺘﻪ ﻣﯿﻔﺘﻢ
ﺍﯼ ﺧﺎﮎ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﺳﺮﺕ
ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻣﻮﻫﺎﺗﻮ ﺷﻮﻧﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ عـــــــــــــن ...
دختره اومده پست گذاشته
" هوراااااااا بالاخره دوس پسر پیدا کردم "
حالا این به کنار
باباش کامنت زده:
وای مبارکه عسیسم بالاخره موفق شدی
داداش بزرگش:
آخیش دیگه داشتیم از چس ناله هات خسته میشدیم!!
عموش:
هروقت مکان خاستی رو من حساب کن!!
اونموقع من یه دوست دختر داشتم با تلفن کارتی بهم زنگ میزدیم
باباش فهمید با نیسان از روش رد شد قطع نخاع شد
بابای منم سرمو کرد توی لگن اسید دارم کچل میشم
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺗﻮﻟﺪ ﺗﻮ ﺑﺎﻍ ﺑﻮﺩﻩ .....
ﺑﺎﺭﻭﻥ ﻣﯿﺎﺩ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺍﯾﺸﺎ ﭘﺎﮎ ﻣﯿﺸﻪ ....
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
ﺗﻮﻟﺪ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﻫﺎﻟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﯾﻦ
ﭘﺴﺮﺍ ﺩﺭ ﻣﻴﺮﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻣﺜﻞ ﺯﺍﻣﺒﻲ ﺩﻧﺒﺎﻟﺸﻮﻥ
سجاد به شیوش دفت کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافی شیوش از استاندارد بین المللی برخوردار بود ، از معیارهای ایرانی خیلی بالاتر بودااا ؛ به شیوش فکر کن آروم میشی (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ٱمريکا : جنيفر لوپزترکيه : فاطما گل
عرب ها : نانسى دارن
ماهم خاک برسرمون گلشيفته داريم
از دید شما دخترارو نمیدونم ولی از دید ما پسرا این پسرایی که موهای بدنشونو با تیغ میزنن بعد عین داعشی ها ریش میذارن خیلی کله کی.ری ان،خیلی
من 1بار حرفم رو خوردم حروف الفبا میریدم
1کاری کردن آدم تخ.م نمیکنه قهوه فرانسوی بخوره آدم میترسه از تو فنجون قهوه تروریست در بیاد
الان راننده تاکسی های پاریس دارن تحلیل میکنن: اینا همه کار خودشون و رفسنجانیه، اینا همه دستشون تو یک کاسه ست، میخوان من و شما را سرگرم کنن
پسری که یه دختر بتونه از طریق یه پسر دیگه حس حسادتشو جریحه دار کنه هیچوقت نباس ادعای مردونگی کنه
مرد باس همه چیو به تخ.مش بگیره
اگه چندنفر یه جاجمع شده باشن وصحبت از کالباس باشه غیرممکنِ یکیشون نگه پارسال 1نیسان آبی رو گرفته بودن لاشه گربه میبرده واسه درست کردن کالباس
امروز قبل از صبحانه رفتم نون بگیرم. یه پیره مرده اونجا واستاده بود. سیگارم آخراش بود خاموش کردم. پرسید: سیگار میکشی؟
گفتم: آره
گفت: به تخ.مم:| . . .
مادر سگ اوله صبحی فقط میخاست به یکی برینه..:|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺳﻔﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ
ﻣﻮﻗﻊ ﺭﻓﺘﻦ ﮐﺎﺭﺕ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺻﺎﺣﺐ ﺳﻔﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ
ﮔﻔﺘﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﮐﺸﯿﺪﯾﻦ !؟
ﮔﻔﺘﻪ تقریبا ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ .. !!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
...
..
.
..
.
.
میگن ﺻﺎﺣﺐ ﺳﻔﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎﻻﯼ ﺩﺭﺧﺖ ﻻﯼ ﺷﺎﺥ
ﻭ ﺑﺮﮒ ﻗﺎﯾﻢ ﺷﺪﻩ
ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻧﻤﯿﺎﺩ!!!!!!
ﺑﺎ ﺳﻨﮓ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ
ﻧﯿﻮﻓﺘﺎﺩﻩ میگه من کلاغم!!!!!!!!!!!
مرسی سجاد یه بارم شده چندتا جدید گذاشتی ، خسته نباشی (sm10)
شب همگی آروم (sm127)
فدا دادا تو فردا همینارو نذار راضیم ازت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بقل مقلا برو شبت آرم (sm176)
مردي قصد خودكشي داشت به بالاي صخره بلندي رفت و طنابي به گردنش انداخت و آن را به صخره بست،مقداري سم خورد و خود راآتش زد وخود را پرت كرد ودر همان حال به سمت سر خود شليك كرد.تير به خطارفت و طناب را قطع كرد مرد كه از حلق آويز شدن نجات يافت به داخل آب افتاد و آتش خاموش شد و استفراغ سم را از بدن او دفع كرد.ماهيگيري اورا ديد و از آب زنده بيرون آورد.مرد به بيمارستان تامين اجتماعي منتقل شد و در آنجا بعلت نبود امكانات درگذشت. :|فاااااااااااااااااااااااا ااااااک و دیگر هیچ...
(sm25)نقل قول:
این عکسِ رو بده ما هم ببینیم خب (sm51) فقط به دخترا عکس میده (sm70)(sm172)
لقمان را پرسیدند ادب از که آموختی؟
گفت نادر..
گفتند: نادر؟؟؟!!!!
گفت: Fuc.k your mother
دیگه ازش سوال نکنید خیلی دیو.ث شده...
من تا آخر راهنمايى همیشه معدلم بیست بود
.
.
.
.
تا اینکه یه روز با یکی از اعضای بدنم آشنا شدم!
به یکی از دوستام میگم تو زندگیت چه هدفی داری؟
میگه درسم که تموم شد از صبح تا شب مثل خر کار کنم پولامو جمع کنم
پورشه بخرم
بعد پشتش بنویسم:
{عاقبت ک.ون دادن}
برینم به هر چی بچه پول داره!!
اینم هدفیه مال خودش!!
ﺭﯾﺶُ ﺳﯿﺒﯿﻞ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﮔﻔﺖ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﮐﺎﺭﯾﻪ
ﺷﺒﯿﻪ ﺍﺑﻮﺑﮑﺮ ﺑﻐﺪﺍﺩﯼ ﺷﺪﯼ
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺯﺩﻣﺸﻮﻥ ﺍﻻﻥ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﺎﮎ ﺗﻮ ﺳﺮﺕ ﺷﺒﯿﻪ
ﺧﻮﺍﺟﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﺮﻣﺴﺮﺍ ﺳﻠﻄﺎﻥ ﺳﻠﯿﻤﺎﻥ
ﺷﺪﯼ |:
ﮐﻮﻟﺮ ﮐﻪ ﻧﯿﺲ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻦ ﺑﻪ ﭼﯽ ﮔﯿﺮ ﺑﺪﻥ (!!)
یخ زدم پسر... (sm54)(sm74)نقل قول:
(sm2)(sm70)نقل قول:
(sm127) هنر نقاشیم تو حلقت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما شام... پلو هویج مامان پز (sm172)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
ل م ن و هـ ینقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور ممکنِ م 28 باشه هـ 29؟ واسه همین ایمان نمیاوریم (sm70)
(sm172)
داشتم تو مزرعه گوجمون قدم میزدم
یه دفه مامانم با یه پراید اومد دیدم واااااااو !
چند تا هم سنگک گرفته ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوب حالا حسابی فهمیدید ما پول داریم یا بازم توضیح بدم؟؟؟ :)))
اهورا ایمان - اما تحمل میکنم
خیلی خوبه
(sm74)
سر خرمن قرار من با تو
خرِ من سر نداشت از آغاز
خرِ من بال داشت، پر می زد
افق نسبتاً بلندت را
رخت از بند رخت می افتد
میوه هم از درخت می افتد
همه ی پرتقال های جهان
دوست دارند سینه بندت را
(sm50)