نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم اول رئال تیم دوم شیاطین سرخ باقی رو گوه توش ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم اول رئال تیم دوم شیاطین سرخ باقی رو گوه توش ..
یه دونه دیگه 20 گیگی بزنم تو گوشش یا نه ..
(sm142)
ولش گوه توش بسه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه تو این جملت ..
الی که روش نمیشد بگه فن سامی بییگی هستم ..
فوکی راسی نظرت شی شیه راجع به ترک انجیر دوس داشتی یا نه !?؟!
دُویدم .. !!!! (sm74)
(sm2)خوشم میاد خوب تاریخو تحریف میکنی چارتاییانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سینجول و خطر داستانین واسه خودشون.. این تو همه جمله هاش میگه گه و فوک اون تو همه جمله هاش ک!ر به کار میبره(sm2)
دوستم میگه ایمیل فرستاده ولی به دستم نرسیده هر چی ریفرش میکنم میل رو، نمیاد ولی با یه اکانت خودم به میل ادرسم ایمیل میزنم بعد ۳۰ ثانیه میاید قضیه چیه؟نقل قول:
نقل قول:
گوه تو سلیقت ..
(sm74)
چک کردم نرفته ..نقل قول:
یکی میگف تو انقد گوه گوه میکنی مخزن رو کوژا پر میکنی .. :l
سینجول که ادعات کیون استیو جابز رو درید مردو مشکل من از کجاست..
تو کدومی !?؟!
یاهو نه بابا من ایمیل دادم اونم میگه ریپلای کرده ولی به دستم نمیرسه... سری پیشم یه جا یکی میل زد یه روز بعد برام اومدنقل قول:
الزایمرگرفته(sm2)
خاک تو سرت ماهی حافظه ش ا تو بهتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روهمون ایمیل اصلیت بزن ریپلای کرده جوابش شاید قسمت پایینهمون ایمیلی که فرستادی باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ری استارت تنها راه نجات است .. !!!!
فرو کن به سینجول(sm2)نقل قول:
میدونستم اینجا بگی غضروف چشامم درد میکنه اخر به راه حل عوض کردن ویندوز میرسی(sm2)نقل قول:
هوووی ممه میگم فرو کنه تو نوک سینتا ..
همه چیو چک کردم اصلا ایمیلش برام نیومده ولی عجیب اینه خودم با یه جی میل ایمیل میدم به همون ادرسم بعد ۳۰ ثانیه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالا تجربه (sm2)نقل قول:
یاد اون وویسه افتادم سر به سر دختره میزاره ..
میگه خانوم میشه جا کشی مارو بکنی .. :l
دیوث(sm39)(sm2)نقل قول:
اتفاقا وقتی همه بارسا رو مسخره میکردن طرفدارش شدم(sm59) وقتی که به زور سهمیه سی ال میگرفتیم(sm50)
همه بارسپولیسیا (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته زنگ میزدی به منشی تصویرگستر پاسارگاد کرسی شر میگفتی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فرقی نمیکنه میخواد استاد باشه میخواد منشی باشه سعی میکنم شر رو تحویل بدم در هر صورت ..
همه لژیونرا(sm66)همه فنلاندی ها(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من یه اهنگ ها و زیر صداهایی از سینجول دارم که انتشارش مساوی با انقراض نسل بشریته (sm2)نقل قول:
(sm2) همه بارسپولیسچاوشیستا(sm66)نقل قول:
آخریش اون صدا قشنگه بامیلو بود زنگ زدم به جان خودئم نیم ساعت داشتم باهاش صوبت میکردم ..
هی داش میگف کد تخفیف اونجای سایته فلان من یگفتم متوجه نمیشم کژاش میشه ..
(sm2)
کمد(sm2)نقل قول:
هی هم به من میگف شب یلدای خوبی داشته باشی 4 بار گف .. ;l
وویسش موجوده ها .. :l
دیوث انقد از اون اهنگ خوشم میومد یه کاری کرد دیگه نتونم گوشش بدمنقل قول:
هر لحظه صدا سینجول تداعی میشد (sm2)