3 تا 8 هم خوبه میشه 5 ساعت = 30 گیگ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
3 تا 8 هم خوبه میشه 5 ساعت = 30 گیگ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا جان سرویست عادیه یا طرح جشنواره تابستونیه؟نقل قول:
فکر میکنم بیشتر شهرها همین شکلیه ساعت 1 تا 3 سرعت محدوده
فقط خبر ندارم سرویسای اسمی بالا مث 6،4 و 8 مگ هم سرعتاشون تو این دو ساعت کم میشه یا این مختصِ 128 512 و 1،2 مگِ
یه ماهه گرفته جشنواره نیست پیمانکم (sm67)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینجوری که نباید یکسره هرشب زیاد دانلود بکنه
اگه حجم دانلود کل چند شب متوالیش از حول و حوش 5 گیگ عبور کنه سریعا وارد بلک لیست میشه (sm25)
بعد تو توصیه شبی 30 گیگ میکنی هادی (sm54)(sm2)
این 2 شب اول 40 گیگ دانلود کرده (sm2) به امتحانش ضرر نداره که . (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار دانلود کنه بنده خدا اگرم دید میره تو لیست پر مصرف .. از شاتلش درش میاره میکنه تو آسیا (sm2)
عشق آن اگر باشد که میگویند
دلهای صاف و ساده میخواهد
عشق آن اگر باشد که من دیدم
انسان فوق العاده میخواهد ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست تو (sm11)
حضرت عباسی من چه قدر گفتم آسیاتک به درد نمیخوره (sm209)
روز به روزم وضعش در حال داغون تر شدنه و داد همه کاربرا در اومده شبانه هم که بماند محدود میکنه
نقل قول:
یا ابلفضل 40 گیگ (sm77)
سقف مجاز یک ماهه رو همین اول کاری پر کرده که (sm25)
(sm2)نقل قول:
خشی که میگه من راضیم .. محدودیت ساعت رایگانم نداره مث شاتل ولی 1 تا 3 فک کنم سرعتا میاد پایین نصف میشه
پس دیگه کدوم شرکت خوبه .. اینجوری که نمیشه (sm3)
این لیست سیاه قانون خاصی نداره ممکنه واسه بعضیا محدود بشه واسه بعضیا هم نه .. (sm120)نقل قول: