گفتی بیا زندگی خیلی زیباست
دُویدَم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتی بیا زندگی خیلی زیباست
دُویدَم(sm50)
دختر خیابان عنقلاب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک اکسیدان میخوام
کسی داره؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به آپدیت شه ربطی داره فوکی مال منم میشه مشکل از کوژاس ..
کرم کیون دارن لاشی سگا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خوبه گوه توش ..
عجب رادیوییه (sm50)
#برای مصطفی.(sm10)
(sm10)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسیداد که رد شد دیشب خراب شد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها تیم بدون شکست در لیگ خودمونیم هنوز (sm48) البته با اجازه ی رئال بتیس (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
به بتیس می بازیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
مسعود فیاض زاده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو میگن روحیه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
بعد من مصلحت این است که خامُش باشید
بیخیال من از یاد فرامُش باشید
خاکتان فضلهی ما را به پشیزی نخرید
ما که رفتیم بمیریم، شما خوش باشید
بعد من صحبت آیینه و لبخندی نیست
به خداوند قسم، هیچ خداوندی نیست
شیرها نیز در این بادیه روباهانند
بعد من صحبت الوند و دماوندی نیست
یاغی(sm50)
فیروز کریمی عن اینقدر دفاع کاشته ریده تو بازی...
منشا(sm3)
قیر موزیک (sm30)
خراب(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلیک گاو تو هم بیگی میخواستی ..
من فکر کردم لیگ بود وگرنه به روی خودم نمیاوردم(sm2)نقل قول:
ناراحت نباش بازی بعدیمون با بتیسه , رکورد لیگم خراب میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) نفت موزیک
میزنه.. همین سوسیه داد هم رفیقم تو تلگرام گفت 2-0 عقبه بارسا.. گفتم میزنین ناراحت نباش.. بعد اومد گفت حسین 3-2 جلو افتادیم.... گفتم بعدی هم میزنین ناراحت نباش... بتیسم میزنین ناراحت نباش(sm120)نقل قول:
امیدوارم (sm118)نقل قول:
(sm2)
(sm2)نقل قول:
الان این خرس گریزلی شده آرمسترانگ green day ؟!(sm2)
این بهنام بانی چقدر خرسه...
فکر کنم یدونه رون پاش سی کیلو باشه...
The Turin Horse 2011
شبانه مرد گاری چی
به خانه می کشد خود را
اگر که مادیان خسته، اگر طناب هم پاره
درون مرد همواره، کشیده می شود باری
(sm50)
وای پسر این فیلمو ندیده بودم عععع دقیقا همینیه که صفا میگیه .. (sm81)
یه ترفند برای دانلود فیلم بهتون میگم دیگه از من بکشید بیرون ..
راه ساده ای هست عبارت زیر رو در گوگل جستجو کنید ..
intitle:index.of? mkv NAME.1991
به جای کلمه NAME نام فیلم مورد نظر رو کامل بنویسید مثلا Terminator 2: Judgment Day رو بنویسید ..
به جای 1991 هم سال تولید فیلم رو بنویسید که برای این فیلم همون 1991 درست هست ..
کلمه mkv هم فرمت فیلمه که بهتره همینطور بمونه ..
و بصورت زیر سرچ کنید :
intitle:index.of? mkv Terminator 2: Judgment Day.1991
همونطور که می بینید نتایج بیشماری میاد که مربوط به فیلم های آپلود شده در هاست های مختلف هستند ..
یکی شون رو میتونید باز کنید و فیلم مورد نظر رو اونجا دانلود کنید .. !!!!
خا روش هر فیلمی بخوای با این روش میتونی دانلود کنی ..