امیر جان فرشباف پشتتیم ازت حمایت میکنیم (sm2)من شخصاً اینو به آرمین میگم پشتت باشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر جان فرشباف پشتتیم ازت حمایت میکنیم (sm2)من شخصاً اینو به آرمین میگم پشتت باشه (sm2)
مگه دنبال اثبات بزرگیت نیستی؟ بگو لامصب کدومه دوروز دیگه همه به عظمتت پی میبریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نیستم (sm70)د نمیگم لامصب (sm70)خب پی ببر به عظمتم چیکارت کنم دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HR_7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مطمئنم بیانیه ها و نقل ها حاضر شده و همه منتظر دکمه خروج هستند (sm2)
تایمشم نمیتونی بگی؟حدس بزن حداقل الان خیلی شانست بالاستا 25%؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیتونم (sm70)شب جمعه حدس نمیزنم عمل میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HR_7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ول کنید بابا
فعلا که نه بهداد کاموری نه فرشباف نه مدیر آونگ هیچ کاری نکردن
البوم که بیاد خیلی چیزا مشخص میشه
من خودم نظر شخصیم اینه که البوم با لیبل آونگ میومد معتبر تر بود تا پخش دیجیتال
یعنی اگه پخش فیزیکی نداره باید گفت خاک فقط...
نگو بابا استاد فرشباف ریپ آیتونز میزنه برات با کیفیت 320 (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آونگ معتبر نیست که کجا معتبره ، فقط لیبل استاد فرشباف سوئیت پلکان (sm2)
پخش فیزیکی استاد فرشباف همراه با قابلامه و ماهیتابه میارن داخل مشما درون قابلامه جیگری گرانیتی (sm2)
حسم اینه که آلبوم دیگه ای هم در کار هست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته حدسه... شادمهر الکی آهنگ مونا بورزو رو حذف نمیکنه.
آقا یه خبر خوب (sm22)
چند دقیقه دیگه خروج میزنم آماده باشین (sm2)
(sm39)نقل قول:
بیا یه بوس بده بابا (sm23)نقل قول:
میخوامت (sm127)
بابا جواب این کسخلو ندین.بذارین تو فاز خودش بمونه.این فقط داره گنده گوزی میکنه.با هیچکسم در ارتباط نیست.اصلا حرفاشو نخونین چون فقط رو مغزه.الکی شاخش نکنین
مامانم اینا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
هنوز بودم یکم زود ارسال رو زدی گولت زدم (sm2)
آخ دلم (sm2)
(sm127)نقل قول:
خوشبختانه با لطف امیر تمام البوم هارو با کیفیت اصلی داریم
نتیجه خروجی کیفیت این دوستان هم فردا یا پس فردا مشخص میشه
کیفیت وارث تجربه کن و همیشگی در حد 192 کیلوبایت بود
یکی البومو تو شنیدی یکی رفیقت ماهم همه ی تخته مون کمه. حدس میزدی عزیزم فوقش مثل دفعات قبل اشتباه درمیاد استدلال همیشگیتو ب کار میبری ک اقایون ی پیک رفتن بالا کلا اهنگو تغییر دادننقل قول:
همون یک دقیقه موزیک بی کلام اول وارث می ارزید به این دوتا آهنگ
اتفاقابعدازاون ماجرا و ماجراهای پیش اومده یه حدسایی در این باره من هم زدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بیشتر زاییده تخیلات خودمه تا واقعیت...ولی احساس میکنم لاقل بعد از انتشار آلبوم شاهد انتشار چند تک ترک قوی از شادمهر باشیم.
آقا اگه اطلاعات دارید بریزید وسط فقط دارید چک و لقد میزنید بهم(sm142)
از کی تا حالا استاد فرشباف شادمهر شدن ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه جون حساب شادمهر از تو و اربابت جداست
سعی کن اخر نقلات این جمله همیشگی رو بگی. البومو شنیدم.نقل قول:
البوم بعدی رو هم پلی کن ی نقدی هم به اون البوم بکن ببینیم چجوریاس حرفی واسه گفتن داره یا نه؟ (sm70)
فقط واست میتونم دعا کنم. کسایی که حرف تورو باور میکنن ک دیگه رد دادن.
حدسم نزدی تا مشخص شه چیکاره ای
جدای این جمله ک ازت انتظار دارم بشنوم ک بگی از نظر من غرور بهترین ترک هست و موسیقی سلیقست امیدوارم کارای آس البوم رو بتونی نقد کنی و تخریب کنی چون شنبه کارت خیلی سخته واسه اینکه اثبات کنی غرور بهترین ترک البومه. شنبه میبینمت
اطلاعات که دادن دوستمون البومو شنیدن حرفی واسه گفتن نداره اطلاعات دیگه ای هم نخواین لطفا ک نمیتونن بیشتر توضیح بدن شما هم سعی کن باور کنی دوستمون نیاز ب اثبات ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمونیم چه قدرتی پیدا کرده فروم(sm120)
(sm70)(sm118)نقل قول:
کاری نداریم نداریم که نقل شده یه اصطلاح که عامدن واسه جمله بندی بکار برده شد اما شما سخت نگیر بابا جان!!فکرکردم قبلن شنیده باشی به هرحال بگذریم ازش اصل مطلب این نبود اما منظوربه نپرداختن به حاشیه هاس وقتی اصل مطلب چیزه دیگریه اماخب شایداصل مطلب ازلحاظ من فقط خوده شادمهره اما ازلحاظ شما جناب؛ فرشباف وارمین هاشمی کاموری و (البته خوده شادمهر اما از پنجره ای دیگه) و این صحبتاس..یادمه ارمینم قبول نداشتی اون زمانا و الانم شاید که البته به خودت مربوطه نه کس دیگه حتمن شما که ارتباطاتی داری باهاش چیزی دیدی که مایی نداریم بی خبریم پس نتیجا قضاوتی نمیشه کرد و میشه گفت خوش باشی در کل ...به هرحال یا داری یا داشتی البومی که باز خوشبحالت وخوبه که گوش دادی و کسی نمیگه چرا دادی یا ندادی که اگه گوش دادی زورت زیاد بوده دیگه تونستی گوش بدی حتمن !! و یا بلوف میزنی که این یه بحث دیگه اس و طبیعتا اگه چیزی داشتی واسه اثبات خودتم شده یه چیایی ازش می گفتی مثه 4 سال پیشش پس الان دستات خالیه به نظر ...همین جور که می بینی وقتی بخوای این جور بازی کنی خب قضاوتم میشی ...دوست داشتی ثابت کن نداشتی خواهش می کنم تکرارش نکن خیلی وقته البومو گوش دادی ..یه ملتی قراره شنبه برای اولین بار گوش بدن به احترام اونا بگذریم از این احادیث...سرت سلامت باشه به هرحالنقل قول:
من یکم معذبم خیلی تو کانون توجهیم(sm120)نقل قول:
اون پایین خیلیا هستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هخخخخخ عجب بساطی داریم به مولا
امیرجان من معذرت میخام ازجانب خودم..میدونم که مسئولیت داری و بار سنگینی به دوشته و من به شخصه باحرفام با پستا و نقلا بیشترش کردم حرفت حقه و به دیده منت قبول(sm127)..ببخشید عزیزجان وموفق باشی تو کارت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که دعوا نمیکنن.... یوزر اونایی که باید میبستی بستی و حقشونم بود... ولی حرف بقیه دوستان در حد بحث معمولیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش بعضی از آلبومای شادمهرو هنوز با کیفیت wav نذاشتیا ...منتظریم (sm127)
آلبوم آدم و حوا هم که کیفیت wav نداره ولی حداقل بالاترین کیفیتی که تو ایران هست و بزاری خیلی منون میشم (sm10)
امیر منم منتظر آلبوم ها هستم هنوز دیگه پیام ندادم گفتم مزاحم نشم(sm25)
رقابت این روزای عسکری با شادمهر (sm2)
ایول دمت گرم (sm171)(sm118)
زیاد مهم نیست که آلبوم نسخه فیزیکی داره یا نه چون ما تو ایران که نمیتونیم 50 هزار تومن یا بیشتر بدیم آلبوم (مایی که 1000 تومن به موزیک باران نمیدیم دانلود کنیم) البته بچه های انجمن و مستثنی میکنم و ایرانیا زیاد اهل حمایت نیستن و اگه نسخه فیزیکی بدن ممکنه آونگ بدبخت ضرر کنه همونطور که ترانه کمکار شده و پارس ویدیو تعطیل ... ( و درسته اگه باشه باکلاس تره مخصوصا برای ما طرفداارا )... مگه آهنگای وارث و حس خوبیه و معروف و .... نسخه فیزیکی دارن؟
مهم کیفیت بالاست که امیدوارم نسخه اصلی رو بزارن واسه دانلود نه اینکه از رو کیفیت128 تبدیل کنن .... من آهنگای جدید شادمهر رو از کانال تلگرام آونگ دانلود کردم و کیفیتش از نسخه دانلودی سایتهای رادیوجوان و pmc و حتی آیتیونز به نسبت بهتر بود و حجمشم یه خورده بیشتر ...
به نظرم بیایم واسه محمد فلاحی پیغام بزاریم که کیفیت wav واقعی رو بده به اونگ یا این امیرفرشباف پولکی که حداقل نسخه فروشی دیجیتال با کیفیت بالا باشه تا شای ما هم حمایت مالی کنیم و ارزششو داشته باشه نه مثل بیپ تیونز و .... ... الان همین کیفیت wav هایی که امیرجان گذاشتن فرقی با نسخه فیزیکی نمیکنه و میتونید به صورت audio واسه خودتون رایت کنید یا تو هاردتون آرشیو کنید
ایول داداش امیر گل ...
کارت درسته به خدا (sm10)(sm127)
دمت گرم خیلی لطف میکنی(sm127)نقل قول:
امیر البوم رو از رو ایتونز نزن (sm10)