ترجیح می دیم همون کار همیشه گی رو به کنیم . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترجیح می دیم همون کار همیشه گی رو به کنیم . . . (sm50)
ما موندیم تو همون اتاقا / با همون موزیکا / صحبت در مورد تام ویتس و فرانک زاپا / و فلان صحنه ی فیلم هامون . . . (sm50)
گروه 127 - موسیقی یِ فیلم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی بیا این عکس رو ردیف کن ، بذارم آواتار . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صخره ای بودم انباشته از غار
تا مگر پیامبری در من لانه کند
پیامبران اما
در اولین روز های پاییز
از اینجا مهاجرت کرده بودند
و از آن ها
به جز پر های انباشته در بالش
چیزی به جا نمانده بود . . .
حسین صفا - از کتاب صدای راه پله می آید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طپش سایت و یوتیوب درست و درمونی داره !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون با گوگل کروم اندروید اومدی بذار ببینم تنظیمات مربوط به اون پیغام دارد یا نه ...
چون من با لپ تاب میام .
اینکه گوگل کروم گوشیت زبانش فارسی یا انگلیسی؟
شب بخیر مجتبی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگلیسینقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]