کلا ما از تغییر می ترسیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا ما از تغییر می ترسیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی . . . (sm172)
امروز یه سکانسشو دیدم واقعا نتونستم جلو خندمو بگیرم قسمتی که تو سربازی از دشمن فرضی شکست می خورن (sm2)نقل قول:
لپ تاپم باز بی دلیل خاموش شد . . . (sm98)
این سریالها فقط واسه خندیدنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یه صحنه ایش رو من خودم دقّت نه کردم ولی بچّه ها برام تعریف می کردن ، شما ها هیچ کدوم دیدین یا سس شعر بوده !؟
این صحنه : شیر فرهاد داشت با کیانوش شطرنج بازی می کرد ، شیر فرهاد اسب رو بر می داره ، می گه : این خره !
توی حرکت بعدی ، با خرش ، شاه رو می زنه !
کیانوش می گه : خر نمی تونه شاه رو بزنه !
شیر فرهاد : چرا ! مگه نه دیدی خر ، شاه رو زد ، نشست جاش !!! (sm2)
سال 1357 . . . شاه . . . خر . . . و باقی یِ ماجرا . . . (sm2)
تو قسمت تنظیمات گوگل کروم گوشیت قسمت Settings بعد گزینه privacy وارد شدی چند تا گزینه داردنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برام بنویس جلوی اون ها هم تیک خورده . اصلا هر چند تا گزینه دارد بنویس ببینم.
در حین کار کردن خاموش میشه ؟نقل قول:
یعنی خاموش میشه صفحه سیاه میشه بعدش چه اتفاقی می افته؟