باز هم می گم : همه تا حدودی دیاثت رو دارن . . . (sm2)
این مهران مدیری دیوث ، یکی به نعل می زنه یکی به میخ . . . مثل همه . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
باز هم می گم : همه تا حدودی دیاثت رو دارن . . . (sm2)
این مهران مدیری دیوث ، یکی به نعل می زنه یکی به میخ . . . مثل همه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
نه . . . در حال بار کردن خاموش می شه . . . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . . . صفحه سیاه می شه ، بعد امام حسین میاد می گه ، اونایی که جون شون رو
دوست دارن بلند شن ، توی تاریکی برن . . . (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله من یادمه فک کنم همین بود که تو گفتی،ایهام دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیدات . . . (sm19)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس راست بوده . . .
ایهام !؟ من !؟ (sm132)
با سلام و صلوات می ریم برای تغییر آواتار . . . (sm59)
نقل قول:
اره امام حسین راس گفته .(sm2)