شهرزاد لینک رایگان دارید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شهرزاد لینک رایگان دارید ؟
شوخی شوخی داره جدی میشه (sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو بعدی داد موزن ..
شهرزاد قسمت اول قراره رایگان بدن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
گریزمان(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم خوشم نمیاد ازش اما اصلا کجا میخواد بازی کنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتن سوارز ... ؟ قرض دادن دمبله ... ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
چاوشی با کارای صفا بهتره تا این کس شعر بازیا که کرده بود تو مولانا بیرونم نمیکشید
تا وقتیم که تو کاره صفا بود طرفدارش بودم که بعد دیگه رید این البومم که میگن باز صفاست خب خوبه فقط جونه مادرت یه هاوسی ترنسی بذار توش(sm2)
قدیما میگفتم این ایدین عجب خواننده جلفیه صداشم مثل زناست با اینکه تحریراش خوشم میومد
ولی با این وضعی که شده و یه مشت ان خالطور عینه عنیامون و کانی و کیراد شدن خواننده و طرفدار دارن این سگش میرزه به اینا
البومشم درکل بد نبود خداییش ولی بیشتر از ترک قضاوتش خوشم اومد
موکل ... (sm50)
وکیل این اشترم خوب شد یا هنوز مغزش پریوده(sm2)
راضیم ازش ،
راضی تشریف داره ازم ... (sm50)
جا نداریم واسش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال(sm2)
این تنظیم کننده البوم ایدین کیه این ۳ ترک اول تنظیماشون عینه همه دیوث فقط ریتم و تمپو رو دستکاری کرده گینشو بالا پایین کرده
یه افکت گروه کری هم تو همه ترکا هست عنش دراومده
ولی بازم من خوشم اومد از البوم ولی خب ترک کس شعرم مثله همه البومای ایرانی داره
چارتار ،
دور ، هجرت
با این دوتا بیشتر از بقیه ارتباط برقرار کردم فعلا ...
شرط میبندم این رامین زمانی خالطور تارعنکبوتی یه کاره ای هست تو این البوم
ریدم تو سیبیلای دسته تبری این خواننده پالت مرتیکه خالطور
هرکی رفیق این رامبد پیر پیزوری باشه یه عنیه مثله خودش
اقا داشتم تو دیبا موویز میچرخیدم دیدم یه سریال داره به نام مایندهانتر ماله نتفلیکس و فورکی
دیدم ژانر رو نوشته جنایی و رازالود گفتم به به به به عجب صفایی
ده قسمتشو دانلود کردم در کل سریال نیمچه کسشعری بود ولی چون همشو دانلود کرده بودم مجبوری دیدم همشو
ژانرشو باید میذاشت اموزش و تعلیم و تربیت و اجوکیشن(sm2)
رئال گند زد به بازی لیگ از دست دادیم اینم از جام حذفی (sm25)(sm178)
چلسی که باخت دم آرسنال گرم (sm118)
پشت پرده دستمزد 250 میلیونی محسن چاوشی برای تیتراژ سریال سایه بان
صبح امروز یکی از رسانههای سینمایی اعلام کرد که محسن چاوشی برای تیتراژ سریال «سایه بان» مبلغ 250 میلیون تومان دریافت کرده است. این خبر به سرعت در بسیاری از رسانهها منتشر شد.
وید محمودی، تهیه کننده «سایه بان» در واکنش به خبر امروز یکی از رسانههای سینمایی در مورد دریافت مبلغ 250 میلیون تومانی توسط محسن چاوشی برای خواندن تیتراژ سریال «سایه بان» به آی سینما گفت: «من ابتدا میخواستم درباره این خبر سکوت کنم چون سکوت سرشار از ناگفتهها است، اما حالا می گویم که این گونه اخبار از یک فضای بیمار بیرون میآید، نه اینکه کسی بخواهد در مورد واقعیتها اطلاع رسانی کند.»
او در ادامه گفت: «به نظرم هر عقل سلیمی میفهمد که تلویزیون برای خواندن یک تیتراژ 250 میلیون تومان به یک خواننده نمیدهد و کاملا مشخص است که هم ما به عنوان تهیه کننده و هم رسانه ملی، اصلا از این پولها نداریم! من نمیخواهم بیش از این در مورد یک خبر غیر منطقی صحبت کنم، زیرا از این خبر اشتباه است و تنها میتوانم آن را از اساس تکذیب کنم.»
ورژن 19 ..
شهرزاد ..
این شیز 4 تارم خوبه ها ..
چندسال پیش گفت دیگه هاوس و ترنس نمیخونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بانک گوهیه این سپه
چه کنم که به گوش من نرسیده صدای تو .. !!!! (sm50)
چارتار عالیه دیوس ..
خریداری میشود فوکی ویو کوش بابا اههه هر موقع ما یه شی دوس داریم ویو نمیزنه ..
Today Weather
چقد خوبه
خا ..
یه 20 گیگی ترافیک بخرم بزنم تو گوشش .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از این کلید واژه ها داریم ..
صاحب چرا عکست اینجوریه (sm2)
بز شنتاشو بگم آبت بیاد ..
الان همینی که دادی الی به این صورتش برا مشهد ..
weather:Mashhad