این خط میاد میگه گوشیای نوکیا تو رنج قیمت 200 تا 300 دلار رو فقط بیار ..
nokia phone $200...$300
نمایش نسخه قابل چاپ
این خط میاد میگه گوشیای نوکیا تو رنج قیمت 200 تا 300 دلار رو فقط بیار ..
nokia phone $200...$300
حالا یه ترفند دیگه میگم آب خودم اومده بود ..
خار حرکته ها طولانیه فقط بگم که الان من میخوام وارد فروم بشم ..
به جا اینکه کل ادرس رو وارد کنم ..
مینویسم تو آدرس MusicBaran ..
بعد خودش میره به این صفحه .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اینتر بزنم خودش میاد تو فروم ..
جالبه
نه بابا دروغ میگی حالا این کاربردش اینجا نیست جا دیگه س ..
دمو جدیده که تو اینستا گذاشته مال کدوم اهنگه ؟
(sm50)
(sm172)
(sm132)
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابله اپلیکشنه کلید واژه عمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو راهه از مولاناسنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Leftovers
چقد این سریال خوبه واویلاااااااااااا(sm1)(sm1) دهن اون نویسنده کارگردان و همه دست اندرکاران این پروژه مخ خالی کن
(sm120)آمد بهار جانها با قیمت فضایی
تردیدِ رفتن ... (sm50)
فوکی لینک فیلم فوکشن برا ترامپ ساختن رو بدم !?؟!
فوکشنه ها به من ربطی نداره هر کی گرف.. :l
میکس دوتا دموی بازآمدم(sm120)
ای فسیل ..
یه جوری میگه میکس عنم در میاد ..
گه نخور عزیزم(sm120)
(sm2)
من تازه از نتیجه باخبر شدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تف تو کیون کلوپ که از تیم ته جدولی باخت..از اخرین تیم جدول(sm2)
من بی تو دنیایم غم است
بغضم به قدر عالم است
عاشق ترینم
تو فقط
باید
مرا
باور کنی...
(sm50)
مدیران سایت
شبکه پی ام سی الان موزیک ویدیو جدید ارش با هلنا ( دوست دارم ) رو پخش کرد من یک دقیقه اخرش رو دیدم لطفا بزارین تو سایتتون
شبکه PMC موزیک ویدیو ارش رو تو شبکه اش پخش میکنه ولی نمیزاره تو سایتش (sm35)
چرا نوشتن تا ساعاتی دیگر همون فردا خوبه دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چارتار خوب بود؟ بگیرم یعنی(sm25)
چرا اینستا رو مرورگر بالا نمیاد دیگه(sm172)
الان ای ام دی بی کامل عکساش لود میشه عوضش اینستا بالا نمیاد..هربار سیخو میکنن ی جا(sm2)
دو سه ترک گوش کردم حوصلم سر رفت قط کردم حالا بعدن سر فرصت باقیشو بگوشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشکلم با اینا اینه هرچی ازشون گوش میدم همه شبیه به همه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدیوش رو پخش کرد 2 بار حتی ولی اصلا تو سایت ها پیداش نمی کنمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور وقتا برای حال دادن به شبکه ها با تاخیر میذارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی گوه تو سلیقت 4تار یکنواخت هه ولی من با 2 ترکش حال کردم ..
موقعی که من فاکتور شبانه تا سال بعدو دادم قیمتا و حجما فرق میکرد حالا سال بعد همی سرعت 8 مگ ماهی 50 تومن رو میگیرم خوبه دیگه بدون نت شبانه 350 گیگ بت میده ماهیانه نصفش بین الملل