بعضی موقع ها به 13 MB هم میرسه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضی موقع ها به 13 MB هم میرسه (sm50)
رامى جان سرعت دانلود باidm چقدر حدودا؟
ماهى چند دلار هزينه مى کنى؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجايي ديوث که اينترنت منم نزديک ب معيار هاى بين المللي هس(sm51). @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو سوئدم ,ماهی 240 کرون میدم . به پول ایران نمیدونم چقد میشه شاید ۸۰۰ تومن بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر و رامی و ساسان و میثم همه از دم دیوث (sm2)
چقدر زر زدین .. (sm2)
جان تو خوابم میامد رفتم خوابیدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اى شير دامداران تو دهنت... @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm50)
(sm70)کامران دلان گیر اوردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علمشاهی و صفوی بنیامین را دارم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خالی راستی راستی هادی اون گفت که به شما بگم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آفتاب انورم
پشت ( خوش ) پرده ها را بردرم (sm50)
(sm2)
- (sm50)
(sm50)
بدترین جمعه ی سال بود این جمعه
دیوث ها
با این اعصاب کیری
(sm50)
why>?نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردمو به کی بگم
بیا تل بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدترین(sm173) جمعه بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ولله ! (sm19)
نقل قول:
دیوثِ بین المللی ! (sm81)
(sm2)
عجب سرعتی(sm77)خفن
شيرم دهنت (sm120). @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت آپلود من 256 هستش (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب / چون نیک بنگری همه تزویر میکنند
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم این فیلمو میبینم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
صابر این همیشه برام سوال بوده که رو مسخره گی یعنی چی؟
گی هستش گَی هستش گِی هستش این هر کدوم یه تنوین بهشون بخوره کلی معنیش فرق میکنه (sm2)
دستور خط فارسی رو رعایت میکنه ، جدا نویسی و اعراب گذاری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی این ویدیو را نبینی کل عمرت بر فناست یه چیزی تو همون مایه های خورشود پشوشتت به ماست اینو میدونستی هست(sm2)(sm2)(sm2)
خدا اینا دیگه کین (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
رامی کاش میشد بابای آدم خوزشید پشت به ماست باشه دایی آدم هم این انقدر مسخره اشون میکرد که دیگه غصه هیچ را نمیخورد (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
سوال هایی که گیر میکنه , یه چیز عربی همینجوری میگه , شرط میبندم معنیشم نمیدونه . (sm2)(sm2)(sm2)
پسر اینجور آدمها خوراک خودم هستن ببینمشون تا با مداد مسخره اشون میکنم (sm2)(sm2)(sm2)