(sm81) نمیدونم چرا حالم بده بخاطر لاگرتا چیه اینجوری شدم دل نگرونم (sm81)چه لبی از هم گرفتن لاگرتا و اسقف (sm81)kiss me late time
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) نمیدونم چرا حالم بده بخاطر لاگرتا چیه اینجوری شدم دل نگرونم (sm81)چه لبی از هم گرفتن لاگرتا و اسقف (sm81)kiss me late time
نا امیدیِ کامل از سعید موج میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چه بلایی سر فروم اومده بود(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm81)
(sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
گوه توش ..
من تنها هستم
و دردهايم
طوريی قد كشيدهاند
كه وقتی از كنار پنجره میگذرم
بايد سرم را بدزدم
و كسی اگر سيلي زد به من
به ياد بياورم
كه خيلی پيشتر از اين
رفيق تو بوده ام
به كلاه پدرم قسم
هوا خيلی سرد است
وگرنه من آنقدر بیرحم نيستم
كه دستم را در جيبم كنم
و تماشا كنم
تماشا كنم كه چيزی در عمق خيابان
تو را كتك میزند
(sm50)
دوست عزیز اگه توجه کرده باشی گفتم دو بخشن این سریال صد در صد برای بخش اول یعنی عامی و ناله پسند! و کی گفته برا پول؟؟؟ محسن اگه برا پول کار میکرد که میرفت کنسرت میذاشت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونطور که گفتن مخاطبای عامی و ناله پسند نمیتونن با کارای چنگیز و تریاق ارتباط برقرار کنن، اونا با کجایی و اینجور چیزا حال میکنند که دیدی یه ترک کجایی چقد محبوب شد...
محسن همزمان داره رو دو محور کارش رو جلو میبره، مخاطبای عام و ناله پسند مردمی، مخاطبای اصلیش!
یادش بخیر اون موقع ها که محسن تو فیس بوک بود، یه عکس براش فرستادم پرسید از کجایی و اینا، حرف زدیم بعد دعوتش کردم اینجا،
به نظرتون چی گفت؟(sm50)
گفت آزادی و پرواز از آن خاک به این خاک جز رنج سفر از قفسی تا قفسی نیست (sm81)
چقد اخه محجوب (sm50)
ممر راستی کیونت بسوزه محسن با پرسپولیسیا میپره (sm120)(sm59)
(sm132)
زیر پست ممر توی اینستا عجب خون و خونریزی راه افتاده بود دیروز(sm2)
(sm50)
قضیه پرورش اندام محسن چیه هی ممر میگه؟ (sm2)
هرچی واسه محسن کامنت میومد که ورزش کن میگفت من مبخوام کتاب بخونم و مغزمو بسازم و بدنسازی نمیکنم و از این حرفا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا امشب تا خود صبح بیدار بمونیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلاسکا (sm50)
عاقا این پسره ابولفضله اخر سر من نفهمیدم کی کیه محسنه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا وختی با این میگرده رفیقاش شدن اردلان طعمه، رضایا کسایی که عارررم میومد حتی اهنگاشونو گوش کنم (sm25)
این پسره شمس دیگه ا کجا پبداش شد شده مدیر رسانه محسن؟ (sm2)
ولا تو این چند ساله من اولین باره اسمشو میشونم (sm70)
یادش بخیر جمع شدیم رفتیم اسایشگاه کهریزک طی یه حرکت چاوشیستی (sm50)
تو من و تو و روزنامه ها هم رفتیم تعریف کردن ازمون حتی رضا صادقی تشکر کرد
اما محسن علیه مون بیانیه داد (sm2)(sm25)
ممر کوشی بیا یه ذره درد و دل کنیم (sm50)
محسنو همین دیوث کیونی کرد(sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آسمون یهو نازل شد(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایه ام (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128) (sm19)
از بچه های علی دیدن کنید و لایک بزنید (sm59)
این اخرین عکسی که از لیلی گذاشتی چه قشنگه (sm74)
(sm70)(sm70)(sm70) افشا کردی ما رانقل قول:
اره (sm10) جند روزه دارم فیلم ایرانیا که این مدت اومده رو میبینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه بیگانه و پنجاه کیلو البالو خوب نبود (sm120)
رگ خواب بیبین ..
(sm120) دیلم برای سینجول تنگ شده بود (sm2)
اوکی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمز شهرزاد ..
LOTUST4JSGERCA2X8H5F3
اینم خیلی خوب بود (sm120)