فکر کردم پسرن باونقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کردم پسرن باونقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ساکت و منظم بشین و بچه خوبی باش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته که من کادیلاک مشکی دوست دارم ولی هیچ وقت از شوهرم نمی خوام برام بگیره میدونی چرا ؟ چون میدونم پولشو نداره پس در نتیجه پدرشو در نمیارم (sm19)(sm93)نقل قول:
درد نخاع امونمو بریده این آلبوم لعنتی نمیاد برم بیمارستان (sm25)
(sm70)نقل قول:
(sm59)کادیلاک مشکی دارم
اما غسد عضدواج ندارم (sm59)
اینو که شوخی نمیکنی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزارو خیلیا میگن
همه تو جو عشق و ...
ولی وقتش میرسه میبینه که نمیشه از خیلی چیزا بخاطر پسره گذشت
این چیزا دیگه معنی نداره الان
ازدواج میخوای بکنی باید خونه + ماشین + کار خوب داشته باشی
اونم با حقوقو خوب که کم نیاری
(sm70) منم قصد ازدواج ندارم
اکبر داره میاد شمال گوشیتو خاموش کن چن وقتم نت نیا تا بیاد و برگرده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر چی؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]