نه تجربی،تعريف از خود نباشه درسم خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه تجربی،تعريف از خود نباشه درسم خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد پسرخالم افتادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم درسش خیلی خوب بود
درو دیوار هم زده بود صنعتی شریف
سه ساله پشت کنکوره(sm2)
ام جی سی اچ نکنه تو هم میخوای بری پزشکی؟(sm100)
باو من به خود دیوثشم گفتم شمارتو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسه من چه کنم (sm3)
قبول دارم حرفتو مهدی . ولی اگه واقعا کسی رو از ته دل بخوای میشه این چیزارو بی خیال شد .نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)دوران مدرسه خوش میزگره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا یه تصادف داشتم مشکل پیدا کرده بود منتها 2 سالی بود که خوب شده بود تا این تازگیا دوباره دردش بلند شده (sm25)نقل قول:
برم دکتر میدونم بستری میکنه با دردش سر میکنم تا آلبوم بیاد بعد برم
به ندرت پیش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی کمه
انگشت شماره
با همین فکر هم خیلیا ازدواج کردنو جدا شدن
الان پر از انگيزه شدم ممنون (sm120)نقل قول: