حسن ظبط کـون همشو من نمیتونم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن ظبط کـون همشو من نمیتونم ..
(sm2) برمیگردیم کلتکس میوزیک
تا 200نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانی رهما و صبا راد ، نمونه ی زنده ی دایناسورهای منقرض شده هستند ...
پروژه فوق العاده جذاب از مبحث کش در گیت هاب سینجول ..
IMemoryCache
RedisCache
ResponseCache
SqlCache
TagHelperCache
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
https://github.com/SahebIrani/CachingInAspNetCore2
هانی ،
لینکی از فیلم شَنِل لطف می کنی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاو یو بیب ... (sm176)
ببعی ظبط کردی یا نه ..
ظبط نمیخواد که تو آرشیو صدا و سیما هست تو سایت تلویزیون
صبح تلوبیون میذاره
(sm50)
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یکی میخواد با کیفیت خوب بذاره شما بگید نه کیفیت تخمی میذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی میبینی دارن به من یاد میدن که کی مییذاره چی میذاره این بود رندگی .. (sm50)
تا 8 لینکش میاد ؟
همینطوری دس دسی برنامه رامبدو از دس دادیم اعصابم خرابه هر موقع یادم میاد .. (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی شی میاد بابا من دیشب این میلاد تو تلگرام اتحاد هه گف اینترنتی آنلاین زدم رو ظبط ..
البته دیر رسیدم از جایی که شهاب اکبری صوبت کرد تونستم بگیرم ..
گوه توش صدای فرشاد حسامیو .. ;l
(sm2)سر صبی با این اوران گوتان خدا بخیر کنه لینکو بده لامصب
الی پکیج آپدیت ویندوز 10 رسید بزن تو گوشش 64 بیتی ..
من نصفه دارم واسا کانورت کـونم ..
سیستمم جدیدا اذیت میکنه ..
(sm120)نقل مکان به تلگرام ایکس
سینجول زود باش ویدیو کامل برنامه رو بده
اگه فایل کاملش رو دارید لینک بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود
آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت
یک نفر نان داشت اما بی نوا دندان نداشت (sm50)
اقا ی تلویزیون هست ال ای دی...کارتون مارتون هیچیم نداره
از کجا بفهمیم چند اینچ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت دستگاه رو نیگاع کن برچسب داره معمولا
بدبختانه ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خط کش یا متر قطر صفحه ش رو اندازه بگیر بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
37 در 58نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
27 اینچه (sm174)نقل قول:
نه بابا به قیافش نمیخورهنقل قول:
ببین چجوری اندازه گیری میکنن بگو تا بگم
من از لبه تی وی گرفتما
یا ن باید از لبه تصویر گرفت
نقل قول:
از لبه صفحه نمایش باید بگیری نه قاب دورش اما خب یکی دو سانتی متر فرقی چندان نمیکنه
قطرش اگر حدودا 69 سانتی متر باشه میشه 27 اینچ
از گوشه سمت راست بالا اندازه بگیر به طرف گوشه سمت چپ پاییون
تنظیم آهنگ جدید احمدوند اسکی از آهنگ Cok Agladim تارکانه (sm120)