man ke nafahmidam (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
man ke nafahmidam (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا این تلگرام ایکس عجب سرعتی داره حتمنی نصب کنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIIR KH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)با تشکر از همراه اول برای سرعت اپلود
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کاری نداره که فاصله بین دو ضلع مخالف بالا و پاییون صفحه را اندازه بگیر میشه قطرش اگر 69 بود که قطعا هم همینه 27 اینچه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای خدای من عجب انیمه ای بود من سالی یکی دو تا بیشتر نمیبینم همونم که میبینم چیزای شاخی در میاد از همی الان منتظرم فیلمشو هالیوود بسازه عالی بود فنتستیک امیزینگ(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چند بار گفتم اینو بیبین هی گفتم 2 تا انیمه دیدم گوش ندادی ..
2 تا دیگه هم میگم حتمی بیبین ..
فعلا این دوتا رو بیبین لامصب عالی بودن گوه توش ..
اون یور نیم هم حرف نداشت ..
(sm98)
(sm50)
لیگ که قهرمان شدیم...انشاالله امسال جام باشگاهها هم باس ماست...
دیگه لیگ جذابیت نداره...
(sm50)
من امشب می خوابم
10 سال قبل صبح پا میشم و می نویسم ضدّ تو
که باز تولید می کنی
همون فرهنگ تخمی رو که من قربانی شم
(sm50)
(sm331)
کیفیت عالی پیدا کردی به من بگو والا کیفیت خوب نیست شبکه 5 که اچ دی نیست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه ی بازی استقلال از 11 روز دیگه اینجوریه :
الریان - استقلال
استقلال - الهلال
فولاد - استقلال
استقلال - پرسپولیس
العین - استقلال
استقلال - العین
اوقات خوشی رو براتون آرزو میکنم :)))))
وارطان آوانسيان (تهيه كننده موسيقى و مدير شركت ترانه ركوردز) :
كسى كه بيشتر گوش ها را متوجه خودش كرده محسن چاوشى ست كه از بهترين هاست و وقتى مى خواند شما جذبش مى شويد.
(sm81)
سینجول 100 سال بعد ...(sm50)
ینی شی ..
زلزله 4.4 کوهبنان ..
صحبت های امیر جعفری درباره چاوشی
در برنامه من و شما
من همیشه امیر جعفری رو دوس داشتم نمیدونم چرا کلا باهاش حال میکنم ..
به خاطر همین مخالفتی ندارم موزن باهاش یه کار دو صداعه بخونه البته گف جعفری دکلمه میکنه ..
این ویدئوش احساس میکنم ناقص تموم شد کاملشو یکی بده ..
اقا ی سایت از این قند شکنا معرفی کنید
رایگان نمیخوام
کار واجب دارم سرعت بالا نیاز دارم
مرسی
didi (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصی ، این آهنگ تردیدن رفتن گروه چارتار ، کاور نیست ؟
خیلی آشنا میاد کارش و البته اون پیانو که میزنه یه جورایی انگار کاور شده ...
همیشه عاشقم ،
همیشه خوب باش .. (sm50)
اینقدر از موزن خبری نیست.فقط اظهار نظرها راجع بش بولد میشه...
- (sm50)
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]