شکی که به سیتی داشتم درست بود (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
شکی که به سیتی داشتم درست بود (sm74)
میکس میبندی آرمین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان مرا به شعله بکش
نام مرا به خون بنویس...
(sm81)
رویای منی، خواب منی، در دلِ بیداریِ من
تو حسرت پنهان شده در، خنده و در زاریِ من....
(sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا محسن وقتی امام از پاریس اومد ایران رفت پاریس؟
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس میبازم فعلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب دوتا عکس خفن نمیگیره
(sm2)
چه عکسی گذاشت اینستا :))
چه کامی میگیره ژووون
امیر پرگزند(sm120)
شش ماه میخوام بگیرم چقدر میشه اخرین سرعت داشته باشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی سایت شاتل 700 گیگ: نگفته یکماه سه ماه شش ماه معلوم نیست؟
میخوام از شر مخابرات خلاص بشم شبانه شش ماه 60 گیگ 3تا9 صبح رایگان استفاده میکنم 80تومان پول دادم - منطقه ما فیبر نوری هستش
(sm10)
صدا سیمای میلی بازی من یو رو نشون نداد جاش دوومیدانی جام فجر پخش کرد...
الان احساس میکنم افسردگی گرفتم
به نظرم بهترین کنسرتی که تو تاریخ این مملکت برگزار شده کنسرت بهنام بانی بوده
واقعا ارزششو داره پول یه کنسرت رو بدی و از بهترین سیرک دنیا لذت ببری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدی میبندی حالا(sm120)تکی رو اونا که مطمئنی ببندی بیشتر سود نمیکنی؟یارو 600گذاشت رو پاریس بست 180برد.(sm120)نقل قول:
الی تلگرام داری پکیج 1 تومنی رو خریدم بیا بهت بدم ..
چیزایی به دستم رسید که نزدیک 20 میلیون همی الان بخوای بخری باس پول بدی ..
پروژه فـیـلـتـر کردن آی پی ..
دانلود .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن سیگاری شده (sm25)
بازم رئال گند زد (sm25)(sm178)
خب فیبر نوری فعلا در انحصار مخابرات هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت فیبر نوری با adsl فرق میکنه در ضمن وقتی بخوای سفارش بدی میری تو یه صفه ای اونجا سه ماه و شش ماه و یکساله داره
گوه توش ..
سینجول کارت ملی هوشمند اقدام کردی
من کردم... البته 1ساله گرفتم(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دوران قهر به سر میبری پیرمرد؟(sm120)
(sm120)فراتر از یک دهه ست که می کشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه چند روز پیش بیرون بودم رفتم بگیرم دیدم کارت ملی تو کیف پولم نی .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پپ گواردیولا سرمربی منچستر سیتی حدود 250 میلیون پوند برای خط دفاعی تیم خودش هزینه کرده،کل بودجه دفاعی که دولت بوسنی در هر سال در اختیار داره چیزی حدود 180 میلیون پوند است !
تنها دلیلی که خیلی دوس دارم تو کار پیشرفت کنم اینه که مجبور نباشم صبح زود بیدار شم!:))
هر چی ستاد مبارزه با مواد مخدر پول خرج میکنه، یه آهنگ داریوش میرینه به همهش
فیلم سینمایی لاتاری
با صدای روزبه بمانی ...(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی به ذهنم نرسید فک نکنم کاور باشه
این آخرین دفاعمه
راضی ام از جرم خودم
از این که لحظه ی فرار
عاشق زندان بان شدم
این آخرین دفاعمه
پیش تو اقرار می کنم
اگه گناهه عشق من
دوباره تکرار می کنم
(sm50)