تو شکوه لحظه هامی بذار دل شاد باشم... واسه ی ترانه خوندن بذار فریاد باشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو شکوه لحظه هامی بذار دل شاد باشم... واسه ی ترانه خوندن بذار فریاد باشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از جنگل شعله ها میگذشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غبار غروب
به روی درختان فرو مینشست
تازگی ها واسه دل بلا شدی... راستی راستی درد بی دوا شدی (sm120)نقل قول:
یک روز به شیدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در زلف تو آویزم
زان دو لب شیرینت
صد شور برانگیزم
اوه اوه...(sm74)نقل قول:
-------------
من عاشق ـه عاشق شدنم... (sm120)
نقل قول:
مولای غریبانی مولای غریب من
آیینه ی یزدانی مولای غریب من
رپنقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
نخواستي بفهمي اين رو كه من عاشقتم؟؟؟
فهميدم حق ميدم بهت باشه بخند، به من
واقعا كه حق داري بخندي
كه با اون نگاهت منو به رگباري ببندي
كه بدتر از صد تا گلوله سرب داغه
با تو فكر مي كردم طلوع صبحه آخه
تا وقتي بودي توي زندگيم من غم نداشتم واست تا جايي كه تونستم من كم نذاشتم
البته خودم مي خواستم اينا منت نيست ولي با تو بودن واسه مَن مِن بعد ريسكه
ديگه با خاطرات با تو خوشم پس
چون كه حتي فكر بي تو بودن كشندست
بذار بگم آخرين سطرم رو بخوني
من ميرم تا شايد تو قدرم رو بدوني
(sm50)
یه نفر حبس ـه تو چشمات... تا ابد گوشه ی زندون... (sm50)
نمیشه غصه ما رو یه لحظه تنها بذاره ؟ نمیشه این قافله ما رو تو خواب جا بذاره ؟نقل قول:
هر روزِ من این سوختن بود،این شعلهها آتشکدهم کرد "مهدی یراحی"نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]