آره... فقط من اسم آرتیستُ نمینویسم Ostad Shajarian (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره... فقط من اسم آرتیستُ نمینویسم Ostad Shajarian (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره هر کس یه روز توبه میکنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایوالله منم همینطور...
تو بین پاپ ها کیفیت سی دی و بسته بندی آلبوم برکت اصفهانی رو خیلی دوست داشتم، حرف نداشت
باورت میشه این تگ اورجیناله!!! رو اکثر سی دیا واژه استاد نوشته شده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم ادیت میکنم... بعد اوریجینال خیلی معنایی نداره... خیلی از تگها رو کاربرا ارسال می کنن (sm50)نقل قول:
یعنی چطوری؟ این تگ هایی که رو سی دی هست رو شرکت نمیزنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها رو شرکت میزنه، بعضی ها رو هم کاربرا... اصلا تا حالا دقت کردی که اگه به اینترنت کانکت نباشی و سی دی رو برای اولین بار بزنی، اصلا تگ نمیاره برات؟نقل قول:
آره بعضی اوقات هم کانکت هست نمیاد....منم یه جا شنیده بودم از اینترنت گرفته میشه...نقل قول:
آره واقعن، من هر سری می رم فروشگاه موسیقی و آلبوم ها رو نگاه می کنم کلی خجالت می کشم، اکثرشو دارم (sm120)نقل قول: