غم مخور !!!! (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
غم مخور !!!! (sm3)
شکیلا - سقف شکسته
فرزاد فتاحی - گل سینه
(sm50)
کوچیک میشه مردمک هام از انعکاس
اشعه ی برفی پوست تنت رو تنم
قلب من اسم تو رو جای خون فواره کرد
تا نزدیکتر به من شی از رگ گردنم
(sm50)
(sm25)
+ دکلمه آخر آهنگ فرامرز اصلانی !!!! (sm74)
برو اما مهربون این چه طرز رفتنه ... (sm74)
ژل تاخیری با 45 دقیقه تاخیر(sm77) ( بعدشم احتمالا کار به بیمارستان میکشه )(sm14)
ارسال با پیک موتوری(sm2)
(sm25)
یک بوسه طلب کردم
وای وای
چشمش به گریان آمد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهپیمایی جمعی از نمازگزاران تهران در اعتراض به وضعیت حجاب (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سوزی داره (sm74)(sm74)
این خواننده در انتهای صحبت*های خود درباره آلبوم جدید و زمان انتشارش گفت:
«آرزوهای بزرگی برای آلبوم جدیدم دارم. در «پاروی بی*قایق» نگاه و تفکر امروزی من به زندگی و عشق جاری است. راستش را بخواهید، زمان انتشار این مجموعه هنوز مشخص نیست.»
(sm29)
(sm50)
(sm14)نکته جالب توجه استفاده از پوستر چاوشی نیوز میباشید
برای کمک به هم*نوعان*ام می*خوانم،
يعني محسن معتاده ؟ (sm29)
موسيقي ما خبر احتصاصي زده
موسيقي پارس هم خبر اختصاصي زد (sm2)
(sm70)
یک گله دوستانه از دست*اندرکاران برنامه «ساعت 25»
كاترين اشتون اين رو گذاشته توو توييترش (sm2)جليلي امشب خودشو ميكشه (sm2)
ليلا (sm19) و دافو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم نوعان = انسان ها
پیر شده ، حاتمی رو نمیگم این آقاهه بازیگر فیلم اسپایدر من بود -_-نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
bestfriend (sm2)
سلام
یکی پروفایل امیر رو بده من برم بگم ارسالامو دوباره زیاد کنه(sm66)
توو فيلم حوخه فوق العاده بازي ميكنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza_proxy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فيلم شاخ زياد داره
(sm29)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد فیلم نمی بینم یعنی دانلود میکنم نگا نمیکنم الکی میشه (sm29)نقل قول:
سلام (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza_proxy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه ميكني خو (sm14)نقل قول:
تنهایی اصن حال نمیده (sm25)نقل قول:
ما برفتیم فعلا (sm66)
زن قشنگت بیوه رفت...
لاشیا (سجاد حسن اون یکی سجاد) شر و ورای این لاشیو لایک نکنید میاد رو صفه م اعصابم .... میشه (sm2)
امام زمانو میگی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm58)
خیر ارجینی رو میگم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس آنفرندش کنم ، چند وقت پیش دعوامون شد ، نمیدونم چرا لایکش میزنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MohammadReza Abbasi
آقا عجب صدایی از درام گرفتی.. خیلی حال کردم با این آلبوم.خیلی از جذابیت هاش به خاطر میکسو مسترینگشه.. به نظر من بهترین کار شما بود و یکی از بهترینای تاریخ صدابرداری آوستیک-کاملا ژانر داشت
امروز داریم میریم دیدن بچه های گروه تو رشت-جاتون خیلی خالیه
(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]