خب برو یاد بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کتاب تنن بام که میشناسی
نمایش نسخه قابل چاپ
خب برو یاد بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کتاب تنن بام که میشناسی
(sm74)ارزوهای دست نیافتنی داری جواننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چجوری فونت می سازه تو فوتوشاپنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برقی هستم نه کامپیوتری ، ولی علاقمند به حوزه نت و شبکه - پیشنهاد قابل فکره(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
800 صفحه است شروع کن (sm2)
ترجمه پردام و ملکیان
(sm2) صبح آلبوم مزنی خوب میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشکلی که هم هست وقتی به درد می خوره که بتونی استفاده کنی ازش و این در شهر ما زیاد جالب نیست، دوست دارم از آدم هایی که دانش و علم هر نوع کاری دا که دارن بقیه بلد نیست و علم بالایی هست و کار هر کسی نیست از اون ادم ها استقبال بشه و ارزش کار و سوادشون را بدونن و بیان دنبالشون نمه اینکه بدوند دنبال کار!(نظر من)نقل قول:
فونت نمیسازهنقل قول: