هادی چرا عکسارو تو تاپیک نمیزاری زهرا تاپیک درست کرده اونجا آپ کن کاربرا حالشو ببرن
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی چرا عکسارو تو تاپیک نمیزاری زهرا تاپیک درست کرده اونجا آپ کن کاربرا حالشو ببرن
باز متوهم شدی نت م قطع شد دیوث 4 باره دارم پارت 4 رو آپ می کنم تا 70 60 30 میره نت بی صاب قطع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی فایده شهره زنده میخونه صداش خراب میشه از بس عمل کرده نمیتونه خوب بخونه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونو نمیگم میگم چرا کاورهاشو نمیزاری دیگه نخوندی (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداری من برات فرستادم گفتی بفرست کاورهاشو هر سه تاشو اونا رو گذاشتم دیگه عجب (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت آشغال نمیزارم اون جلوئه لیست که نیستنقل قول:
کاور جلوی هر 3 تا یه عکسه رنگ فرق می کنه
1080نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه یدونه میزاشتی ببینن چی به چیه الان میدونن داستان چیه والا خودم بودم سوال میکردم چی هستش اینو خود سایت شرکت گذاشته به این میگه آشغاله (sm2)