asp .net (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
asp .net (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلویزیون رو فیلم تظاهرات ملت اهنگ دزدان دریایی کاراییب می ذاره (sm2)
(sm120)
پخش زنده مراسم اختتامیه جشنواره فجر هم اکنون کانال نمایش(sm291)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مواظب باشید گول نخورید (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه:
حیوان به کارگردانی بهمن ارک و بهرام ارک
سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه بصری:
چهار راه استانبول : فرید ناظر فصیحی
سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه میدانی:
تنگه ابوقریب : محسن روزبهانی
سرلک اومده بود تی وی شی شد شیزی نگف ..
ندیدم ..
مورینیو (sm2)
بارسا (sm74)
(sm120)
لیور (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ولی چه خط اتشی ساخته کلوپ
دوتا هافبک و یه دفاع بگیره تمومه
دروازه هم میتونه به همین کاریوس اعتماد کنه
تیم کمر به پایین ضعیفه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کاریوس خوراکش زاویه بسته گل خوردنه(sm2)
فکر کنم باید یکم بیشتر بازی کنه تا درست بشه
نمیشه باور کرد یه تیم مسی سوارز کوتینیو دمبله رو داشته باشه ولی بازی بدون گل تموم شه (sm25)
و در اخر به امید باخت رئال جلو پاریس (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)(sm2)
چه بازی رو رفت دید (sm120) 0-0 با ختافه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حالی کردم دمش گرم حاتمی کیا چه حرفایی زد (sm127)
فقط این پژمان جمشیدی حقش بود بگیره نه این جمشید هاشم پور فیلم دارکوب دیدم هاشم پور 2 دقیقه بازی کرد چجوری رای دادن(sm3)(sm1)
سیمرغ های بلورین سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به چه کسانی رسید
فیلم کوتاه/ فیلم حیوان ساخته برادران ارک
جلوههای بصری/ فیلم «چهارراه استانبول»، فرید ناصرفصیحی
جلوه ویژه میدانی /فیلم تنگه ابوقریب، محسن روزبهانی
چهرهپردازی/فیلم «تنگه ابوقریب»، سعید ملکان
طراحی صحنه/فیلم «سرو زیر آب»، عباس بلوندی
طراحی لباس/فیلم «بمب، یک عاشقانه»، سارا خالدیزاده
صداگذاری/فیلمهای «به وقت شام» و «مغزهای کوچک زنگزده»، علیرضا علویان
صدابرداری/ فیلم «تنگه ابوقریب»، رشید دانشمند
موسیقی متن /فیلم به وقت شام ، کارن همایونفر
تدوین/آقیان بهرام دهقانی و محمد نجاریان برای عرق سرد
فیلمبرداری/فیلم «سرو زیر آب»، علیرضا زریندست
بهترین فیلم از نگاه هنر و تجربه/ فیلم «مغزهای کوچک زنگزده»، هومن سیدی
بهترین فیلم اول /فیلم خجالت نکش، رضا مقصودی
نقش مکمل زن/ سحر دولت شاهی، برای فیلمهای «چهارراه استانبول و عرق سرد»
نقش مکمل مرد/ جمشید هاشم پور، فیلم «دارکوب»
بازیگر نقش اول زن / سارا بهرامی، برای فیلم «دارکوب»
دیپلم افتخار بازیگر نقش اول مرد/ «امین حیایی»، فیلم «شعله ور»
بازیگر نقش اول مرد/ امیر جدیدی، برای فیلمهای «تنگه ابوقریب» و «عرق سرد»
دو سیمرغ بلورین «بهترین فیلمنامه» اهدا شد به فیلمهای:
«کامیون»، کامبوزیا پرتوی
«مغزهای کوچک زنگزده»، هومن سیدی
جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره/ «بمب، یک عاشقانه»، پیمان معادی
دو سیمرغ بلورین «بهترین کارگردانی» اهدا شد به فیلمهاب «به وقت شام»، ابراهیم حاتمیکیا و «تنگه ابوقریب»، بهرام توکلی
علیرضا حقیقی عجب چیزی زمین زد (sm173)
حرف مفت زد فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهل ساله سیمرغ میگیره. جایزه میگیره. برای بهترین و بدترین فیلمهاش. باز هم طلبکاره. آنتن دستش بوده. میلیاردی بودجه داشته. پول بیتالمال، باز هم طلبکاره.
دقیقا موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف مفت زد
فیلمش افتضاح بود
خیلی خوبه لامصب (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من
در اوج گریه ها فقط تو میشوی پناه من
به داد من برس
بیا به داد من برس
دلم گرفته است به این دل شکسته جان بده
تو راه خانه را به پای خسته ام نشان بده
به داد من برس هوا هوای خاطرات اوست ... (sm50)
به داد من برس
بیا به داد من برس
به داد من برس هوا هوای خاطرات اوست ... (sm81)
به داد من برس
بیا به داد من برس
به داد من برس هوا هوای خاطرات اوست ... (sm172)
به داد من برس
بیا به داد من برس
به داد من برس هوا هوای خاطرات اوست ... (sm27)
خیلی حرفاش خوب بوده نوش جونش فیلم هاش همیشه خوب بوده این فیلمو درست کرده عالی بوده . بهش افتخار میکنم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بی نیست ،
ده لو خوشگله تشریف داره ... (sm50)
تاد مککارتی از The Hollywood Reporter (نمره 100 از 100) :
فیلمی که در لحظه به لحظه اش غیر متعارف و مطلقاً عجیب است. یک اثر منحصر به فرد که غالبا در محیط های کوچک و بسته فیلمبرداری شده و یادآور ملودرام های روانشناسانه دهههای 40 و 50 است، اما کاملاً فرم مخصوص به خود را دارد ... (sm50)
؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Phantom Threadنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کیفیتش کی میاد؟نقل قول:
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)نقل قول: