اصلا دلم خواست تو بشی دنیام
ببینی تنهام بدونی خیلی من خودتو میخوام
تورو دوست دارم به جز عشق تو چاره ندارم ... (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا دلم خواست تو بشی دنیام
ببینی تنهام بدونی خیلی من خودتو میخوام
تورو دوست دارم به جز عشق تو چاره ندارم ... (sm59)
حتما بلوری میگیرم بیاد میگیرم دوباره می بینم اینو فقط دیدم حالشو بردم بعد شیفت دلیت کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنیستر بزرگه هم توش بازی میکنه یه کم(sm120)
یه تیکه مترجم باحال اومد یارو ازش پرسید شما لو کلارک هستید مترجم نوشت نه امیلیاشونه (sm120)
عزیزم من بیشتر فیلم های عنقلاب هنری نگاه میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جااااااااان (sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)(sm39)(sm39)(sm39)(sm39)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی مرز تر از
عشقم و
بی خانه تر از باد
ای فاتحِ
بی لشگرِ من
خانه ات آباد ... (sm50)
نزن دندونم گرفته درد (sm81)نقل قول:
(sm70)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نگو من تازه عصب کشی کردم نمیدونی چقد سخت بود بدجایی بود دو ساعت جمعا رو دندون من کار کردن فکم میخواس از جاش کنده شه اینقد دهنمو باز نگه داشتم بعد نمیدونم تجربشو داشتی یا نه وقتی این حالت طولانی شه بی اختیار اشکت در میاد (sm81)نقل قول:
(sm25) من یه بار رفتم عقل بکشم طرف فقط دندون میکشید کار دیگه ای هم انجام نمیداد ...با دفترچه بیمه 15 تومنم میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عقل داشتم سمت چپ پایین یه ذره ش کنده شده بود گفت کار من نیست رفتم جای دیگه یه زن لعنتی ناشی بود گفت من همین جوری برات درش میارم ... (sm3)
یعنی بلانسبت دهن و فکم به گاه رفت خیلی وحشتناکه اصن دیگه نمیتونستم دهنمو باز کنم حساب کن یه دستشم میذاشت روی لب و صورتم فشار میداد زخم شد بیشعور ...
یعنی طوری شده بود دهنمو سرویس کرده بود نمیتونستم دهنمو باز کنم غذا بخورم
تو یه ساعت 5 کیلو کم کردم تا یه هفته فکم درد میکرد (sm178) 2 تا دیگه تو نوبت بودن گفتم جان من پولتونو پس بگیرین برین جای دیگه اگه 2 برابرم شده بدین فقط ازینجا برین وگرنه میزنه دهن و فکتونو سرویس میکنه (sm3)
حالا یه دندون دیگه دارم جراحی میخواد میترسم برم (sm74)