زند وکیل کارش خوبه .. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
زند وکیل کارش خوبه .. (sm50)
میدونم خودشون گفته بودن تیم جدیدا منتهی نمیدونستم اصلیا برگشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
مای کاپی (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیبینیم سینا شیکا کرده ..
حتا خر شدنتو دوس دارم (sm2)
(sm2)
ببر مرا به عالمت
به عالم جنون خود
بیا بیا ببر مرا
دلم از اینجا زده است
به موج ها بگو کمی
یواش تر به هم زنند
حوالی تو یک نفر
دلی به دریا زده است...
(sm50)
خار معماری شیش ضلعی تو ایران اصلا کسی نمیدونه شی هه این .. ;l
SOLID, Ports and Adapters Architecture (hexagonal architecture), CQRS
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm55)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق ثریا دل من
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام یه نرم افزار میخواستم TS تبدیل کنم به MP4 و همینطور به کیفیت 720 و 480 کنم و همینطور بریدن و چسباندن برنامه ای داری معرفی کن خیلی دنبالشم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه (sm176)
گلی....
خوشمان عامد..
(sm2)نقل قول:
مهمان امشب دورهمی ماکان بند (sm291)
آرمین کجایی گفتی به امید باخت رئال (sm2)
چکار کرده حمیرا چقدر آهنگش قشنگه (sm127)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ببخشید یه سوال
لینک مستقیم رو نمی تونم دانلود کنم و فقط غیر مستقیم ها رو میتونم دانلود کنم
دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟؟
لطفا کمک کنید . . . . . . .
(sm2)خدا بخیر کنه
رد داد دیگه(sm2)
برا معروف شدن چه کاری که نمیکنن
منتظر فیلم پورنشون هستم
(sm120)
یراحی پلی ..
داره خوب پیش میره ..
(sm118)دلار 4700
(sm81)دلار چار تومنی ما راضییم
الی این همه تایپ میکنی تایپ 10 انگشتی بلدی !?؟!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرمار خودت بلدی یا نه ..
به امید باخت رئال تو بازی برگشت (sm2)نقل قول:
این اونای امری مربی نیست نمیتونه رئال رو بزنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب از تعویضاش مشخص شد (sm120)
این تیم پی اس جی همیشگی نبود خودم گفتم رئال 4 تا میخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]