دمش گرم من که اصلاً امیدی نداشتم بهش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دمش گرم من که اصلاً امیدی نداشتم بهش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم آهنگای قدیمشو چینده کنار هم یه خزعبلی تف داده یه ملودی هم انداخته روش با تنظیم قرون وسطی داده بیرون(sm120)نقل قول:
دلم نمیاد کاراش رو مقوا بخونم ولی واقعا مقواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون چی بود داریوش خوند (sm54)
اسما رو ببین : محسن شیر علی ، وحید پویان ، حمید نیکو گرنقل قول:
با این عوامل مقوا که هیچ ، کاغذ کاهی هم در نمیاد (sm120)
نخونید دیگه مگه مجبورید سادیسم دارید گند بزنید تو خاطراتی که یه نسلی ازتون داره بسه دیگه (sm25)
به من نگو دوست دارم که باورم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو فقط تو رو دارم که باورم نمیشه... (sm50)
نگو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب غلطی کردیما 50 تومن که داده بودم کاش 10 تومن اضافه تر میدادم جشنواره میرفتم (sm1)
کلی سریال و فیلم عقب مونده رو تو این 5 روز بالاخره گرفتم (sm118) یه چن تا دیگه مونده اینا هم تموم شن دیگه دانلود خاصی ندارم... تا اونموقع محدودم نکنن دیگه حله... (sm50)
خواب (sm81) تازه تایم دانلودم شروع شده بود که خوابم برد (sm81)نقل قول:
کاری داشتی؟! (sm19)
مبارکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم انتظارشو نداشتی (sm2)
(Aaron - U-Turn (Lili (sm50)
محسن شیرالی ترانه سرای همین خوبه ابی تشریف داره - بعید بود ازش همچین ترانه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم تو شادی ممه شریک شیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]