به کوری چشم بعضیا کراس پلتفرم شدیم ما ASP.Net Core رو بر روی لینوکس و مک میاریم بالا .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
به کوری چشم بعضیا کراس پلتفرم شدیم ما ASP.Net Core رو بر روی لینوکس و مک میاریم بالا .. :l
عمو زنجیر باف قشنگ بود تمام(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#مرگ(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50) جان جان چه صفایی میده به دل
(sm74)
چه سال شومیه ک.یر هر چه آدم و عالمه تو 96 با اونا(sm3)
(sm178)
خخخخخخخخخخخخخ تف (sm50)
(sm2)
یکی می دزده یکی سن کلاغو داره . ولی ازینورم خیلیا عرض چند ثانیه می میرن . بچه . جوان . پیر ..
چه روزگاریه .. (sm50)
سال خروس خوب بوده(sm2)
حادثه جانکاه و دردناک جان باختن تعدادی از هموطنان عزیز در سانحه سقوط هواپیمای Atr72 در دامنه کوه دنا را تسلیت می گوییم.(sm81)
جداً اگر ما فخر دنیاییم
از مردم دنیا چه باید گفت؟!(sm50)
لینک قسمت دوم شهرزاد3 پلیز(sm74)
داغی که تمدید شد
بغضی که دوباره راه گلو را بست
اشکی که بی اختیار رویِ گونه ی این ملت نشست
این ملتِ تنها، این ملتِ بیچاره
که جانشان بی ارزش ترین کالای سرزمین است...
به ثانیه های آخر می اندیشم
به واژه ی سقوط
به لحظه ای که تمام امیدها قطع شد
به مادری که فرزندش را در آغوش کشید
به پدری که غرق شد در نگاه آخر دخترش هنگام خداحافظی
به مردی که همسرش را برای یک عمر تنها گذاشت
به عاشقی که آخرین تصویر ذهنی اش، چشمان نگران معشوقه اش بود
به لب های لرزان کودکی که مچاله شده بود از ترس
به خلبانی که مرگ را مقابل چشمانش دید
به فریادهای کمک...
خدایا مگر در آسمان نیستی ؟
نشنیدی التماسشان را ؟
مگر آرزو نداشتند ؟
مگر چشم انتظار نداشتند در خانه هاشان؟
چرا به دادشان نرسیدی ؟
خدایا اصلا حواست به ما هست ؟
به ما که مانده ایم برای کدام مصیبت گریه کنیم
به ما که نمیدانیم اندوه کدام غصه را به دوش بکشیم
به ما که تنها گناهمان
زیستن در این اقلیم بی مسئولیت است...
حلالم کن تو ای پای جنون سر به دار من
که دیدار تو ممکن نیست حتی بر مزار من(sm50)
چقده خوبه این چنگیز(sm74)
(sm50)
مدیر روابط عمومی هواپیمایی آسمان:
همه سرنشینان هواپیمای سقوط کرده جان باختند
سرنشینان هواپیما شامل 60 مسافر ( یک کودک و بقیه بزرگسال)، 2 میهماندار ، 2 خلبان، 2 نیروی حفاظت پرواز بودند
واکنش امیرمهدی ژوله نسبت به سقوط هواپیمای تهران_یاسوج
آخرین عکس سلفی علیرضا جامعی یکی از مسافران هواپیمای تهران - یاسوج(sm74)
(sm172) دلخوشیمون شده البوم شادمهر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غروب خیلی خوب بود که.. چجوری غروب رو حساب نکردی(sm50)
محسن جدیدا دیوونه شده...دمو رو پخش میکنه بعد یک ماه میاد یک قطعه دیگه پخش میکنه...اصلا سیاست کاری اینقدر شخمی من ندیدم... عنتر فکر میکنه ما اوسگولشیم خب دمو میدی دو روز بد نه اصلا یک هفته بعد قطعا رو منتشر کن دیگه...خب من الان اصلا از تب و تاب مسلخ افتادم...
اعصابم شخمیه
امروز تو یادگار گذاشتم در *** یه دنا یه پرایدی گذاشت در من یه پژو هم گذاشت در پرایدی...به دنا سه تومن دادم تا دست از سر کچلم برداشت
هی زندگی...
ما رفتیم... فعلا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این ملودیا بدم میاد نمونش آهنگ کجایی خواجه امیری بود که همه خوششون اومد حتی موزن پست گذاشت براش ولی من اصلا حال نکردم باهاش
مشکل از منه (sm120)
با کل کاراشون فرق داره... من خیلی خوشم اومده ازش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره نسبت به بقیه کاراشون متفاوتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالا میلان (sm127)
ماشالا رینو (sm127)
ماشالا روسونری چمپیونزلیگ ما داریم میایم(sm70)
ریدم به این سامانه کارت هوشمندتون
تک تک تیمایی که نیم فصل اول باخت داره به نوبت انتقام میگیره سمپدوریا خیلی تیم خوبیه کل بازی یه موقعیت دادیم بهشون بالای ده تا فرصت داشت میلان قشنگ کرده بود تو قوطینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گتوزو بعد برد دیشب : وظیفه ام این است که تا آخرین دیدار فصل کابوس بازیکنانم باشم (sm2)
دو تا بازی بعد با رم و اینتر خیلی حساسه اگه ببره میتونیم بیایم چمپیونز (sm81)
آلبوم گذرگاه - اِروین خاچیکیان - ۲ اسفند(sm88)