لاهش هواپیما رویت شد .. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
لاهش هواپیما رویت شد .. (sm50)
تکذیب میشود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینتر رو شاید بزنه ولی رم رو بعید میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام شهرزاد فصل سه رو نت هست اصلا؟
کجایی با که هستی
کجایی با که هستی
دلت در ارزوی دیدن کیست
به هوشی یا که مستی
چرا از یار دیرینت خبر نیست
بگو آیا دلت
بگو آیا دلت
کرده هوای عشق تازه
که در ویرونه قلبت ز یاد من اثر نیست(sm50)
حیف صدای سعید پورسعید که کار نمیده دیگه(sm172)
ای کاش که از حال دل من خبرت بود،
ای کاش دمی ار سر کویم گذرت بود،
من مرغ اسیرم که ندارم پر پرواز،
ای کاش که کاشانه من زیر پرت بود...!!!(sm50)
سینجول زیر سقف دودی لینک بنداز
بنداز(sm2)
چیه فاز شعر و شاعری گرفتی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm81)
(sm50) امیر این فرشبافم ریده با این ریلیز کردنش
آلبوم شادمهر نیومد آیتونز (sm120)
نه
از بی حوصلگی(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm54) بی خوابی
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقول اسی مرگ بر عمریکا .(sm120)
این البوم منتشر شده لینکش جایی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
پیرمرد کوشی(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
نه دیگه حوصله ندارم (sm120)نقل قول:
اینجام حسین جون ولی دیگه نمیام(sm120)نقل قول:
خیانت میکنن دیگه(sm120)نقل قول:
الی جون هنوزم دوسِت دارم نمیدونم چرا (sm19)(sm120) علاقه به حسین به خاطر یوزرشه ولی تو رو نمیدونم (sm2)
ندیده بودم.
شرمنده.
(sm10)
(sm50)
شادی ساعت 9 شب گوه توش ..
خبر قطعی تلکرام خراب شد
وقتی نفیهمی از کجا میخوری
با کی ای تو پسرجان
با خودم بودم بابا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
hi بر تو
by بر تو
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت پخش 9 هستش
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی - بارسا گزارشگر اوس جواد خیابانی (sm2)
(sm19)اسی
سلام و صلوات بر تونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی شی واقعا ینی شی ..
حرف خودمو به خودم تحویل میدی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دماغ آهنگتون تا یه هفته دیگه میاد باهاش سیخ بزن تو گوش همه ..
چشم داداشنقل قول:
دماغم خودتی گلم
ببخشیدنقل قول:
ولی مثل اینکه بچه ها گفتن معمولا اونگ البوم هارو ساعت 9 پخش میکنه