(sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمام که آرزوی مهندسی پزشکی و داری :))مگه چی ميخونی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمام که آرزوی مهندسی پزشکی و داری :))مگه چی ميخونی؟
احمد از بچه ها خبر نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا یه 2 زار ازش یخواد یارو یه نعره بکشه میخواد چیکا کنه (sm2)
کیا مثلا ؟(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کنکور قبول شدم مواظب باش تو حامله نشی (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)خشتک میدرهنقل قول:
راستی میلاد 777 یعنی چی ؟ چرا نزاشتی 669 (sm2)
(sm2)کنکور واسه سینا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من بستم لوله هامو (sm2)
گه خوریش به تو نیومده (sm2)نقل قول:
آره مهندسی نرم افزار گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهمن ارشد دارم
همین روزا شروع میکنم
فکر نکنم بشه چون فقط 15 نفر میگیره
باید تک رقمی شی
مهندسی پزشکی رو بتونم بیارم اینده ام تضمینه
البته امنیت هم خوبه ولی به پای اون نمیرسه(sm172)
اقایون دفترچه مشقاتونو بذارین رو میز میخوام مخشاتونو ببینم..(sm39)