خدایا بسه دیگه اقا خسته شدیم دیگه (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا بسه دیگه اقا خسته شدیم دیگه (sm81)
مولر هتریک کرد؟(sm70)
نه توپو پاس داد (sm2)
140 میلیون برا نیمکت(sm209)
گومز (sm77) خدایا (sm178)(sm81)
ماهینی و ربیع خواه واسه دسته یک هم زیادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مظلوم گیرآورده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ای بابا پس البوم بمانی کی میاد این دری وریا که میاد فایده نداره(sm2)
ولی عوضش البوم اروین عالی بود چرت و پرتای اون یارو رو شست و برد(sm2)
اینایی که اروینو نمیشناسن و دانلود نمیکنن میدونستن واسه کیا ملودی درست کرده و میکنه چندساله با کله دانلود میکردن
ترک بارون اینقدر خوبه که حقشه مثله خارجیا یه البوم رمیکسز ازش دربیاد
اون ور امیر بی گزند پایین تر از تصویر میبینن . از اروین میگی?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که این جمله رو گف نیشان من بده سینجول نیستم تو کیونش نذارم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشام سیاهی میرن
سرم درد میکنه
دست نزن لطفا
پرم درد میکنه!
اوج تو دستای من
حنای بی رنگه
منم که جا نمی شم؟! یا آسمون تنگه؟! گلوم بیابونه
صدام ورم داره
حس میکنم قلبم
یه چیزی کم داره
حس میکنم جلو پام
چاله ها چاه شدن
موهام سفید شدن
رگام سیاه شدن
سرم درد میکنه
نفسم درد میکنه
پرم درد میکنه
قفسم درد میکنه
LOTUSDQAK4PT3VRNZEUH8
ای جان البوم قرائی منش
البوم امیر عباس گلاب کی میاد
چی جلب شادمهرم میگه من هر روز اینده میترسم
البته قبلا این ترک اومده بوده من یادم نبود
(sm2)میلک دهنت سرویس گولمون زدی مگه اون پوسترش یه دختر نبود اینکه میگه گی هستش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلبر که جان فرسود از او کام دلم نگشود از او ..
نومید نتوان بود از او باشد که دلداری کند ..
(sm50)چاوشی دیگه تموم شد دورانش
Yo bebo y bebo y bebo para olvidarte
Yo duermo y duermo y duermo para no pensar
(sm2)
اشترم این اروینو از کجا زدی کیفیتش یه حالیه زیادی فلت و تیزه
ولوم یه ذره بره قشنگ به زیق زیق میوفته
باورش سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چاوشی به شدت خایمال نظام و خامنه ایه (sm120)
تکبیر (sm59) برای بقا هر کاری میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونیکه تموم شد گروه سرود بود دیوس ..
(sm2)نوبت چاوشی هم رسیده کم کمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
میخوای وارد بحث بشم بیا پشت تالار ..
(sm59) دستاتو بزار رو دیوار دارم میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم لس انجلسه و همه امکاناتی موجوده هم کارش موزیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین میکس و مستر مزخرفی بعیده ازش حالا بعد کانالیشو چک میکنم ولی تو چک کردی دیدی بهتره جایگزین کن تو سایت خداییش تخمی تیزه
متاسفانه همینه دیگهنقل قول:
بعضیا واسه راحتی کارشون باید خایه مالی هم انجام بدن همین چاوشی حالا ۲-۳ تا پست انتقادی بذاره اینستا
بازم اندازه خایه مالیاش نمیشه
مثلا همین شهاب رمضان از موزیکاش خوشم میاد الانم بدم نمیاد ازش ولی یه اهنگ فوق کس شعرخوند به اسم بمب نمیدونم چی چی
فلسطین پلسطین میکرد توش.نظرمو دربارش عوض کرد
کلا اینایی که سعی میکنن چاوشیو خواننده انتقادی جلوه بدن فیتیله رو بکشن پایین
برو تاپیک شادمهر پیداش میکنی .نقل قول:
(sm188) قرایی منش گوش میدی خوابت میگیره
کسی نگفته چاوشی اپوزیسیونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی همیشه کارای اجتماعی خونده و انتقادشم میکنه و این که یه سری اعتقادات مذهبی و ملی هم داره دلیل نمیشه بگی خایمال ایناس
(sm118)ارش ای پی البوم بده عجب البومی بشه واویلا
آبرو نذاشتی برامون انجمنی که رئیسش فن سامی بیگی و آرش ای پی باشه ...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) این برا اولی ..
دومی هم باس بگم فسیل ..