این جیمز رودریگز چه قدرخوبه
وقتی موناکو اون همه پول پاش داد گفتم عجب کسخولیه ولی انصافا ترکونده
نمایش نسخه قابل چاپ
این جیمز رودریگز چه قدرخوبه
وقتی موناکو اون همه پول پاش داد گفتم عجب کسخولیه ولی انصافا ترکونده
اقا بكشين بيرون از مورينيو خواهشا(sm3)
بزرگ و کوچیک نداره.مثلا من یو اگر فن پرسی مصدوم شه معلومه براش صبر میکنه ستون تیمشه.یا رئال برای رونالدو.ولی کاکا ستون تیم نیست که بخوان براش صبر کنن.یا نوری شاهین.ولی همین کاکا یا نوری شاهین اگر الان مصدوم شن تیماشون براشون صبر میکنن.(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلمبیا ببره ژاپن حذف میشه(sm93)
کاکا 70 میلیونی صبر نکنی واسش (sm98)اونم با اینکه سابقه درخشانی داره و بارها اینو اثبات کرده که بهترینه؟(sm98)نوری شاهین اره ولی کاکا وقتی اومد رئال به خاطر ستون بودنش نیومده و واسه نجات رئال از اون فلاکت نیومد ؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 امتیاز شد (sm98)خدا کنه ساجل عاج یه گل بزنه
10 امتیاز (sm59)15 دقیقه نگه دارید بازیرو
ما سلطان پاس گل دنیا رو مجانی میفروشیم انتظار داری برای بازیکن سوخته صبر کنیم؟(sm98)کاکا به خاطر ستاره بودنش اومد ولی ستاره نموند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب گلی(sm10)نقل قول:
الان احمد میاد میگه با گوشی بابام زدم 2-1 به نفع کلمبیا با گوشی مامانم مساوی با گوشی خودم 2-1 به نفع ساحل عاج (sm2)