یک ذهن دودآلود با یک شیشه ودکا که
سر می کشد تا انتهــا یک مرد تنها که
جا مانده در تاریخ؛ در سی سال و اندی پیش
درگیـــر بی خوابــی، حواسش پرت رویـــا که
(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
یک ذهن دودآلود با یک شیشه ودکا که
سر می کشد تا انتهــا یک مرد تنها که
جا مانده در تاریخ؛ در سی سال و اندی پیش
درگیـــر بی خوابــی، حواسش پرت رویـــا که
(sm25)
(sm50)
اگه ایرانی بود الان تیم برنگشته n تا برنامه ساخته بود محاکمه میکردن مربی بدبختُ جوری که چند سال بره خودشُ گم و گور کنه دیگه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جور این اجنبی اومده حرف میزنه انگار این مشکلات واسه هیچکس دیگه نبوده...تو که میدونستی این طوری غلط کردی تمدید کرد!!
اون از جام جهانیش اون از بعدش که یه جوی درست کردن کسی جرات نکنه سرمربی تیم ملی شه و با شانتاژ (sm120) رسانه ای به زور دوباره اینو پچوندن تو تیم ملی!
مگر همین کیروشی پور نبود میگفت مربی ایرانی بیار تو دستیارات؟؟؟ پس چرا خفه خون گرفته بی شرف...
کیروش فقط و فقط داره غر میزنه از وقتی اومده...یه جوری فوتبال این مملکت و بازیکناش و مربیاش رُ تحقیر میکنه انگار خودش کی بوده!4 سال اینجاست هیچ ثمره این داشته حضورش.به قول اون کامنت دیروز بزرگترین فریبش اینه این باورُ به وجود اورده فوتبال ما خیلی اشغاله و این نتایج از سرش زیاده!!
(sm132)
بسه !از مربی که 20 ساله هیچ افتخاری کسب نکرده حمایت نکنیم .
از مربی که از همه تیمهای که بوده اخراج شده .میدونم میخواید چی بگید !
بهتر از کیروش نداریم ؟! داریم خیلیها هستن ....
سازماندهی شده تیم ؟! اینا تبلیغات الکیه .....
جوانگرایی کرده ؟! مگه بقیه تیمها بازیکنای پیر و فرسوده آوردن ، نصف تیمهایی مثل کره و امارات جوون بودن ... اینا همش بهانهس ...
بیایم یه بار هم که شده به جای داور و زمین و توپ ببینیم دستاوردمون چی بوده ...
این آقا دقیقاً مثل اکثر مربیهای داخلی خودمون فقط داد و بیداد و جنجال داشته . این آقا از کریستیانو رونالدو گرفته تا مهدی رحمتی و عقیلی و جباری و کریمی و صالح ، مانوئل خوزه چندین مربی دیگه باهاش مشکل پیدا کردن .
این آقا رو توی خود پرتغال هم قبولش ندارن ولی ما مثل بت داریم میپرستیمش .
نگید خوب بودیم ... خوبها توی تاریخ نمیمونن ، اونایی میمونن که قهرمان شده باشن .(sm50)
کیروش = لات و قلچماق(sm3)
کوتوله ناقص گیر داره میگه تیم ملی کیروش دلنواز بازی نمیکنه ، اونوقت دربی میشه 5 تا دفاع میزاره 4 تا هافبک دفاعی (sm120)
تو اتوبانای چفتُ قفل این تایم عجیب
این تیم ملی بی مهره ترین تیم تاریخ فوتبال ایران بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو هم سرمربی بود همین بود
یحیی گل محمدی ، رحمان رضایی ( لیگ ایتالیا ) ، جواد نکونام اون موقع ، آندو اون موقع ، علی کریمی ، مهدی مهدوی کیا ، علی دایی ، وحشید هاشمیان
ما با این تیم تو آسیا سوم شدیم ، با بهترین تیم تاریخ
قلعه نوعی جوری زر میزنه انگار خودش 2007 چی کرد ، تو گروه هم بابدبختی اومدیم بالا ، از بازیکنای بالا فقط علی دایی فرسوده و یحیی گل محمدی نبودن اون موقع
لطفا داخل تاپیک مربوطه بحث فوتبالی کنید
(sm59)
(sm2) تایید میشه
میرزاپور (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایهلی کهن : اون آقا کوتولوهه ، اون آقا قلدره (sm2)
(sm2)
سجاد خوشگله به بالا وصلی بپرس این کلیپ اوج رو از کجا گیر بیاریم
الان یادم اومد فریدون زندی فیکس بود اون موقع (sm98) اونم خیلی شاخ بود ، چه گلی زد به ازبک (sm120)نقل قول:
ما باید قبول کنیم فوتبال ما مشکل استعداد داره ، هیچ فرقی هم نداره کیروش و قلعه نوعی و ...
با این وضعیت ما فقط میتونیم از گروهمون بالا بیایم اونم به سختی (sm120)
این مطلب که با کیروش خوب رفتار میشه رو تا حدودی قبول دارم
اما طاقت شنیدن گوزوشعرای امثال قلعه نوعی و ذولفقار نسب و ... رو ندارم ، این دیوثا منتظر همچین روزین بیان شلوغش کنن
با اینکه بالا اصلا در جریان این جشنواره نبود ولی بازم میپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن گور بابای نتیجه!(sm120)
چی به فوتبالمون اضافه کرده؟؟؟
اول که گفتن نظارت کنه رو رده های پایه و تیم امید و...هر جا داشتیم نتیحه میگرفتیم هم گند خورد توش رفت رفیقشُ اورد تیم امید رُ نابود کردن.....چه منصوریان چه این هر دو نظر خودش بود!!
گفتن دسیتار ایرانی بیار که 5 روز دیگه نبودی یه چیزی ازت بیادبگیریه لااقل رفت مارکار اقاجانیان (sm2) و امید نمازی (sm2)اورد!
گفتن جام جهانی زیبا بازی نکردی! گفت تو اسیا میریم و زیبا بازی میکنیم اینجا توانمون همینه.....اسیا اومد جلو 4 تا تیم عرب بکش زیرش باز....
گفتن پلن b چرا نداره تیمت! گفت توان فوتبال ایران همینه و نمیدونم پرسپولیس اتسقلال چرا...
مردک اگر توان فوتبال همینه پس غلط کردی قبول کردی! اگر نه پس خفه خون بگیر کارتُ بکن....کدوم مربی ملی این قدر با سرمربی باشگاه ها درگیری داشته تا حالا؟؟؟ کجای دنیا سرمربی تیم ملی لیگ رُ تعطیل میکنه جام حذفی رُ لغو میکنه؟؟ هر کاری دلش میخواد میکنه اخر سرم کسی حق انتقاد و مواخده نداره هیچ میاد کلی منتم میذاره و غر میزنه!
توان فوتبال ما همینه؟؟؟ بهترین دروازه بان ما حقیقی؟؟؟ امصال پیام صادقیان و امید ابراهیمی و شریفات و n تا بازیکن دیگه مگر تو همین لیگ نیستن و نمیبرتشون؟؟
دستمزد کیروش جرو صدر لیستیا بود فکر کنم! اونم جاییی که مربیایی مثل پکرمن از کیروش کمتر گرفته بودن خیلی کمتر...یکی مثل هلیل هودزِچ ما یه تیم افریقایی میره جلو المان اون طور بازی میکنه اینم تیم ما که جلو عربا دل بسته به کرنر و صربات شروع مجدد!
5 ساله اینجاست تا حالا یک نفر جرات نکرده حتی یه انتقادم بکنه در حالی که نتیجه هم نگرفته !
تا 2018 هم بمونه اخرم هیچی به هیچی تیم گند میزنه و با وقاحت تمام این اقا پولشُ زده به جیب میره کیفشُ میبره این فوتبال از روزی که این اومدم عقب تر تحویل میده!
والسلام (sm120)
(sm2)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: "در عصر ارتباطات(sm2) هنوز افکار دایی جان ناپلئونی تمام نشده است."
امیر قلعهنویی در مورد حذف تیم ملی از مسابقات جام ملتهای آسیا اظهار داشت: "در ابتدا به بازیکنان و اعضای تیم ملی ، خسته نباشید می گویم چون آنها در این مسابقات خیلی زحمت کشیدهاند ."
وی ادامه داد:" بازیکنان ما خوب بازی کردند و بخصوص مقابل عراق بسیار تلاش کردند ولی در ضربات پنالتی بدشانسی آوردیم. البته ژاپن هم به امارات در ضربات پنالتی باخت و این هم شانس است. اگر بخواهیم ژاپن و امارات را تحلیل کنیم باید این مسابقه با اختلاف 5 گل به سود ژاپن به پایان میرسید.کسانی که بازی ژاپن و امارات را دیدند به حرف قلعهنویی رسیدند. گفته بودم یک تیم باید برای قهرمانی شانس داشته باشد."
سرمربی استقلال در مورد انتقاداتی که کادر فنی تیم ملی به مصاحبه وی داشتند گفت: من فکر می کردم در عصر ارتباطات بحث داییجان ناپلئونی تمام شده است. من گفتم تیمی که میخواهد قهرمان شود باید شانس داشته باشد همانطورکه مقابل امارات شانس آوردیم . در لیگ برتر یک تیم قهرمان باید کیفیت داشته باشد ولی در تورنمنتها باید شانس هم همراه یک تیم برای قهرمانی باشد.آیا این حرف روحیه کسی را خراب می کندیا این افکار دایی جان ناپلئونی است؟"
وی در مورد اینکه آیا تیم ما لایق قهرمانی در جام ملتها بود یا نه یادآورد شد: "باید بگویم تیم ما در این مسابقات مانند جام جهانی بازی کرد. تیم ملی پلن B نداشت و شاید آقایان از من ناراحت شوند که این حرف ها را میزنم. دژاگه، گوچی و شجاعی و وریا غفوری به خط حمله اضافه میشدند. آقایان کلی به من انتقادمی کردند که چرا گلهایتان از جناح راست به ثمر می رسد و در این رابطه بیش از 30 مقاله علیه من مینوشتند اما من هیچ حرفی نزدم"
قلعه نویی گفت: "چطور استفاده از ضربات ایستگاهی برای آقایان خوب است ولی برای من بد است؟ جا دارد از آقای کفاشیان تشکر کنم که در این شرایط حساس از کادر فنی حمایت کرد.کفاشیان حالا یک مدیر فوتبالی شده. می گویندما بازی تدارکاتی کم داشتیم ولی آقایان می توانستند به جای آنکه به اردو بروند بازی تدارکاتی انجام دهند. همین مربی عراق 40 روز است تیمش را تحویل گرفته پس بهتر است انتقاد الکی نکنند. من هم تائید میکنم که همه مردم به استقبال تیم ملی بروند چون بازیکنان زحمتشان را کشیدهاند و هیچ کم نگذاشتند."
کوتوله عقب مونده
حمتین اون عکس که داره شلوارشو میکشه بالارو بده بزارم آواتارم (sm2)
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سرمربی تیم ملی زرنگ است و خیلی خوب بلد است که عوامفریبی کند تا ذهن مردم گمراه شود.
حمید درخشان در گفتوگو باخبرگزاری فارس، در خصوص اظهارات کارلوس کیروش در نشست خبری که امروز در استرالیا برگزار کرده و صحبتهایی که در باره سرمربیان پرسپولیس و استقلال انجام داده، گفت: "این حق طبیعی ماست که انتقاد کنیم و کیروش باید جواب دهد که چرا تیم ملی اینگونه باخته است."
وی ادامه داد:" اصلا من بد! شما که با تیم ملی باختهاید باید جواب بدهی که چرا به تیمی باختی که لیگ ندارد و مربیاش 45 روز است که انتخاب شده و این مسائل را نباید با هم قاطی کرد!سرمربی تیم ملی توپ را در زمین دیگران میاندازد و گفته چرا درخشان یا قلعهنویی مصاحبه کردند اما من که بعد از بازی حرف زدم و اگر هم قلعهنویی قبل از بازی مصاحبه کرده چه ربطی به باخت تیم ملی دارد؟ مگر ما تیم را ارنج کردیم؟ یعنی چون ما حرف زدیم تیم ملی باخت؟ اینها عوامفریبی است و سرمربی تیم ملی نباید مغلطه کند."
درخشان در خصوص اظهارات کیروش که گفته وی هنرش بردن 5 تیم به لیگ دسته اول و آبروریزی با تیم ملی زیر 18 سال کشورمان است، اظهار داشت:" خدا را شکر که کارنامه من مشخص است و من تیم ملی را به جام جهانی بردم و تیمی را هم به دسته پایینتر نفرستادم. آقای سرمربی! هر کسی این اطلاعات را به شما داده اطلاعات غلطی در اختیارت گذاشته و هر چه باشد من به مربی 45 روزه نباختم!"
سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: "او با این حرفها میخواهد عوامفریبی کند و مردم را گمراه کند تا مردم باخت را فراموش کنند اما بعد از باخت ما انتقاد کردیم و این یک موضوع عادی در فوتبال دنیاست و کجای کار ما اشتباه بوده که او الان این حرفها را میزند؟"
درخشان در خصوص علت این گفتار کیروش تصریح کرد: "او زرنگ است و کسی که برای فوتبال کشور ما تصمیمگیری میکند قطعا بلد است که ذهن مردم را هم به کجا ببرد اما آقای سرمربی! کارنامه شما موفق نبوده است."
وی در پایان گفت: "من نمیدانم ربط حرفهای سرمربی تیم ملی و اظهارات ما به باخت تیم ملی چیست. مگر ما باعث اخراج پولادی یا گل نشدن پنالتیها شدیم؟!
کامنتو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سرمربی تیم ملی زرنگ است و خیلی خوب بلد است که عوامفریبی کند تا ذهن مردم گمراه شود.
خدا را شکر که کارنامه من مشخص است و من تیم ملی را به جام جهانی بردم (sm77)و تیمی را هم به دسته پایینتر نفرستادم. (sm77)آقای سرمربی! هر کسی این اطلاعات را به شما داده اطلاعات غلطی در اختیارت گذاشته و هر چه باشد من به مربی 45 روزه نباختم!"(sm2)
عین این بچه ها جواب داده(sm120)
درخشانو یکی بگیره (sm2)
کامنتا خوندن داره (sm2)
کیروش اگر این حرفا رُ بعد از یه موفقیت میزد جا داشت وگرنه الان اشتباه کرد (sm50)
کیروش بدبخت اومده گیر این اسکولا افتاده
کم مونده ابراهیم تهامی و استاد اسدی هم اظهار نظر کنند (sm2)
یه زمانی با یه سری بازیکن صغر سنی رفته مسابقات خودش و تیم ملی محروم کردننقل قول:
الی جان ویدئوهارو قراره دی وی دی پخش کنن
البته من مدافع کیروشم ولی انتقاد چرا نباید کرد؟قلعه نویی مگه نباخت همین فردوسی پور و حاج رضایی و ذوالفقار دهنشُ گاییدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ساعت از برنامه فقط میگفتن چرا دروازه بانُ عوض کردی ولی فن خال تو جام جهانی همین کارُ کرد گفتن از نبوغش بوده ....
اینم یه مربیه که برا ما گندس و گرنه یکی از گندترین نتایج پرتغال رُ این گرفته یا یکی از معدود رتیه چهارمی های رئال با کیروش بوده اونم با بزرگترین ستاره ها
اینا که تو اینترنت هم سرچ کنی هست ...ولی یکی مثل مارکار یا میثاقیان که اونجاس و خایه ماشن همه ی این اطلاعاتُ دارن دیگه ....نقل قول:
هر چند که به نظرم درخشان بی انصافی میکنه چون 80 دقیقه تیم 10 نفره بود ....رئال مادرید هم 10 نفره میشه میره تحت فشار حالا چه تیم جلوییش 40 روزه باشه چه 40 ساله (sm70)
انتقاد باید کرد ولی طرف خودش 5 تا دربی پشت هم صفر صفر کرده ، این دیگه حرفش چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگ به دیگ میگه روت سیاس (sm120)
فردوسی پور : چطوری 16 نفر دریبل کردین ؟ کل بازیکنا 11 نفرن !نقل قول:
تهامی : نه خب ببینید بازیکنارو دریبل میکردم میرفتم جلو اونا دوباره میومدن دریبل میخوردن (sm2)
(sm2)رحیمی به این هم بسنده نکرد و آن عبارت مشهور را در همین همایش و همان روز گفت:«در سوریه یک مسلمان گفت اگر بنا بود بعد ازپیامبر اسلام پیامبر دگری بیاید می گفتم آن پیامبر احمدی نژاد است.
(sm93)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اگر اینطوری باشه کسی باید از فیلم انتقاد کنه که خودش 70 تا فیلم ساخته باشه ...نقل قول:
کسی که تا حالا 5 تا آلبوم نداده باشه نباید بیاد درباره ی موسیقی نطر بده ...
پس تو بیخود نقد میکنی آلبوم ملتُ(sm120)