البوم فقط با موزیک باران میچسبه(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم فقط با موزیک باران میچسبه(sm118)
یادش بخیر دموی طرفدار هم همینجور اومد(sm81)
تکرارم نکن همون کار ارکسترال هست ...
همشون عالی هست... عالی
ول کن این حرفارو امروزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد هم مثل باد نباش
یه روز طرفدار احسانی یه روز امیر فرشباف
همین احسان کم برات خبر نیاورده
امروز بیخیال بیانیه دادن بشید هر کی یه حرفی میزنه صد خط براش مینویسید که چی؟
چه وکالی(sm81)
مرسی شادمهر(sm127)
هر بار برگشتی به من یه زخم تازه تر زدی (sm54)
دمویی که دیروز شادمهر گذاشت گویا همون تنهاییام
به نظر من یکی از بهترین آلبوم های شادمهر داره میاد....
اگه تو ایران بود فردا مثل اومدن آیفون جدید همه صف می بستند برای خرید...
اقا امیر مرسی بابت دموها چقد خوبه این البوم خدااااااااا (sm74)(sm127)
تو آهنگ غرور احتمالا نوازندگی ماندولین یا بوزوکی داره(sm118)
7 دلار قیمت خوبیه اما کیفیتش به نظرتون خوبه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واای واااای
۳،۵،۶
چقدر خوشحالم که قراره ادامه میدمت ویدیو بشه
میهمانان عزیز ما داریم یه قسمتایی از البوم رو گوش میدیم(sm2)
عضویت شما تنها یک دقیقه طول خواهد کشید(sm120)
با عضویت خود میتوانید از تمام امکانات رفاهی سایت استفاده کنید
در ضمن البوم اینجا زودتر از همه جا منتشر میشه
دیگه خود دانی(sm2)
هم از امکانات رفاهی استفاده میکنید هم با ما آشنا میشید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm118)(sm118)
البته نیان یقمونو بگیرن مثل دیگر یک ارسالی ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این دموها یه آلبوم فوق العاده تو رااااهههه(sm118)(sm79)
دموی عالی یه طرف لبخند فربد هم یه طرف/ ادم کیف میکنه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم خوشحالی پسر
دیدین بالاخره چند تا آهنگم هست که با بقیه سلایق مچ باشه و بتونه همه رو راضی کنه .. ما پیش از موعد حرص میخوریم .. پیشاپیش انتشار آلبوم جدید شادمهرو به هوادارا تبریک میگم.... ان شالله آلبومای اسطوره های دیگه موزیک خارج از کشور مثل داریوش و ابی و قمیشی و معین و ...... غیره هم بیان و طرفداراشونو با کارای ضعیف ناامید نکنن و البوم درست و حسابی بدن و بترکونن ....
بابا این داداش امیر ما قبل از اینکه به دنیا بیاد اینکاره بوده ...اعجوبه ایه واسه خودش ...داداش دمت گرم بابت دموها و پیش خرید و همه زحماتی که برای همه طرفدارای همه خواننده ها میکشی و سعی میکنی البومهارو با بهترین کیفیت به دست ما برسونی ... (sm127)
من همیشه خوشحال بودم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب یه گوشه ناراحتی هم هست
کار به قوی بودن البوم نداشتم کلا حرفم چیز دیگه بود
که مقاله ها پاسخ نوشته شد (sm2) این مقاله ها ذره ای تاثیر هم روی من نداره(sm120)
میگن تو گذشته موندید باشه شما اگه مرد هستید گذشته هارو گوش ندید
گذشته ها شادمهرو شادمهر کرده نه چیزی که هنوز پخش نشده
پس دوستانی که به نیت من مقاله مینویسن خودشونو خسته نکنن(sm2)
من دمو هارو دانلود نمیکنم بی مزه میشه واسم چرا گذاشتین پاک کنید
عمرا اگه ، انگیزه ، شیلا ، امون از تو
و حالا غرور (sm118)
آقاااا چرا انقدر این دمو خوووووووب (sm74)
(sm194)(sm58)
دارم ملتو میریزم تو سایت(sm135)
به نظرم این آلبوم بی نظیر ترین کارش میشه و یک اثر جاودانه، نه تنها برای شادمهری ها بلکه برای موسیقی پاپ فارسی ... سطح توقع توی موسیقی رو چند لول تغییر میده، یعنی بعد ها خیلی از کارها با این مقایسه میشه ...
به نظرم شادمهر با این کار می تونه از مسافر و پر پرواز بلخره عبور کنه ... هرچند اونها همیشه جای خودشون رو دارن
تنهاییام(sm74)(sm81)(sm81)
قبلیا رو هم خودت آوردی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم خوشحالی داداش(sm127) گوش کن گوش کن و لذت ببر از صدای عاشقانه ی آقامون شادمهر(sm10)نقل قول:
نگاه کن، نگاه کن تو نگاه من ... چه بارونی ... (sm74)
فروش بالای آلبوم شادمهر بخاطر برند بودنه شادمهر عزیزه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخدا اگر کل آلبوم آهنگ هایی مثل "حالا بیا اینجا"داشت و بنده حتی کاملا مطلع بود بازهم در صف می ایستادم و آلبوم را خریداری میکردم.
لاقل اگه با آهنگ ها حال نمیکردم با عکس این آقا خشگله که حال میکردم.(sm19)
شادمهر را به شدت دوستش دارم،و بی صبرانه منتظرم تا آلبوم کامل را بشنوم و بعد نظر قطعی بدم.
ولی با شنیدن دموی آهنگ ها باید بگم اونطور که باید و شاید چنگی به دل نمیزنه به جز دو ترک.
یعنی ترک3تنهایی هام...و ترک 6 یعنی ادامه میدمت
ترک7 یعنی تکرارم نکن که یک کار ارکستراله احتمالا اونم نتونه مثل کارهای ارکسترال قبلی شادمهر گل کنه.
دموی غرور و عقل و عشق هم که بنظرم معمولی اومد.روز سرد هم بدک نبود.البته باید کامل کارهارو شنید.
فعلا دوتا ترک 3و6 تا حدودی میتونه به سلیقه موسیقاییم نزدیک باشه...همچنان بی صبرانه منتظر انتشار آلبومم.(sm10)
سلام استاد. ما هوادار شماییم. چرا خودتون کار نمی کنید. دلمون برای ساززدنتون تنگ شده. این جا فربد خیلی ناراحته. منم همین طور.نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادمهر عقیلی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه با فرشباف و دوستاش کار نکنید.
اگه به خاظر برند بودن بود، فکر می کنم برندهای نظیر سیاوش قمیشی و داریوش خیلی قدمی تر و مظرح تر بودن ... چیزی که شادمهر رو شادمهر نگه داشت، جز جنس صداش و حال موسیقیایش، به روز بودن اونه، که تونسته هنوز بعد 2 دهه وقتی یک اثری رو میده توی تاپ لیست pmc باشه ... نکنه رای دادن اکثریت مردم به موزیک ویدیو هاشم به برند بودن کاری داره ؟! اونجا دیگه فقط فن بوی ها، یا به اصطلاح طرفدار ها نیستن، بلکه همه مردم عادی هستن که براشون کارهای معین و کامران هومن و داریوش و ... هم مثل ی برند اهمیت داره اما باز هم کارهای شادمهر توی تاپ لیست میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها خوده استاد شادمهر اومده تو فروم (sm74)
انصافا امیر واسه سایت و در نگاه کلی واسه پخش و شنیده شدن با کیفیت موسیقی ایران خیلی زحمت میکشه،کارایی که انجام میده هر کدومش هزارتا "تشکر موزیک بارانی"داره(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اومده باشه که همینجا مااااااچ بارونش میکنیم(sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه امروز پخش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا نه(sm25)
نقل قول:
میشه همینو خرید کرد یا نه ؟ شرایطش چیه امیر جان به دلار که ممکن نیست جز تحت شرایط خاصی؟
نه دیگه...نشد آقا امیر(sm102)نقل قول:
ما این چیزا حالیمون نمیشه(sm51)
آلبوم راس 5:31دقیقه رو سایت نباشه میایم درب منزل(sm2)
وسیله ایاب و ذهاب بچه هام پای خودم(sm30)
عالی بود
خیلی خوشحالم جو کثیفی ک ی ادم راه انداخته بود با این دموها از بین رفت. (sm127)