پیشنهاد می کنم هر کی ندیده بببینه . صحنه ای که انتقام می گیره خیلی جذابه
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد می کنم هر کی ندیده بببینه . صحنه ای که انتقام می گیره خیلی جذابه
(sm59)
نه فردا شب نشون نمیده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با قسمت 5 فصل یک و دو شهرزاد اهنگ جدید اومد
یحتمل دوشنبه قسمت 5 فصل 3 هم با آهنگ جدید باشه(sm120)
پیاده سازی آزمایشی ارز دیجیتالی در ایران
Akhoond Coin(sm2)(sm2)(sm2)
امشب هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دقتینقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جمعه رو نشون بدن اونم معلوم نیست جمعه پخش میشه یا نه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش ابراهیم تا عيد میومد.
از این آهنگای آبدوخیاری خسته شدیم
(sm50)
(sm120)
چه فصلی بود (sm25) سه گانه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخیا یه تنه یونایتدو جمع کرد امشب (sm120)
مورینیو (sm2)
David Save ... (sm50)
گفتم بمان !
نماند ... (sm172)
... (sm50)(sm25)(sm127)(sm27)
در دستِ باد , مثلِ غباری به هر جهت
ما زنده ایم , زنده ی باری به هر جهت!
با تاجدار " هشت و چهارت" بگو چقدر-
باید به روی خویش نیاری ؟! به هرجهت-
بر موجِ پُر تلاطمِ این رودِ ناگزیر
حالم، شبیهِ حالِ اناری به هر جهت ...!
چون دانه های سنگی تسبیحِ پاره ایم
در خیزشِ خیالِ فراری به هر جهت ...
گیسو بلند کرده، نشاندی به دوش باد
هر تار موت؛ تازه سواری به هر جهت !
هم من به روزگارِ سگی، خو گرفته ام
هم تو محلِ سگ نگذاری , به هر جهت -
سطل زباله ای ست زمین بی حضورِ عشق
افتاده در مسیرِ مداری به هر جهت .. !
امیدوار و منتظرم تا که بگذرد
این چند روزه ی سرِ کاری به هر جهت ...
سیدمحمدعلی رضازاده
(sm50)
تف لینکش حذف شده سینجول کجایی بیا لینک بده سقف دودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار ما شد لینک دادن ..
صب کدم گوری بودی حالا باس تا فردا بصبرم
(sm2)کارمون دراومد از فردا پردازنده هم پیدا نمیشه
(sm19) اشترم تولدت مبارک (sm137)(sm157)(sm154)(sm199)(sm185)(sm186)(sm16)
(sm2)
(sm2) گفتم دوگانه نقشه داره برا شادی ..
سلام دوستای خوبم، آهنگ جدیدم #عبور فردا راس ساعت ۱۲ (ظهر) از کانال تلگرام، وبسایت رسمی خودم و وبسایتهای معتبر موسیقی پخش خواهد شد.
امیدوارم دوستش داشته باشید.
12 الان میشه که خب خوبه آهنگش اسلو امیدوارم گند نزده باشه ..
فوکی آیتونز شادی نی !?؟!
ورژن دوم اعتراف با سولوے ویولن
این شیه دادن بیرون ..
البومو بده لامصب (sm172)
(sm74)
لینکنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون ممر دات کام ..
هار هارنقل قول:
صب کن زدم آپ شیز خاصی نی همون نسخه قبلیه ویولونو پر رنگ کرده ..
کی لو داده یعنی