رسول منشی منم کیبوردم خراب شد امروز لاجیتک بود (sm2)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول منشی منم کیبوردم خراب شد امروز لاجیتک بود (sm2)(sm81)
... 40
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خودم ک.یر کردم توش (sm2)خاک و پوست تخمه رفته بود توش تو این مدت (sm2)بعد سر ظهر یه لیوان شربت هم ریخت روش (sm2)(sm30) بردمش گذاشتم زیر فشار آب شستمش (sm128) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشکش کردم اومدم باهاش کار کنم دکمه هاش جا به جا شده بود و همین جوری بعضی از دکمه هارو خودش میزد میرفت (sm2)(sm81)
بعد سه روز چانه زدن دوستمو قانع کردن نمونه پشت کنکور من از طرف شما دوتا فحش دادم گفتم کسخول اون دختره با اون قیافه شیری ارزش نداره فردا دکتر میشی هزار نفر میان می افتن دست و پات ادم باش (sm142)
خیلی کسسخلی (sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بابام میخواسته کمد رو جابجا کنه سیمش کش اومده (sm2)
تو خودت کارنامه شو دیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان به جان مادرم افتادم دست و پاش قبول نکرد بره البوم رو بگیره اخرشم بلاکم کرد خجالت کشیدم بیام بهت بگم شرمنده امیر
پیگیر شدم نگو تو استخدامی قبول نشده بود همه رو گاز میگرفت شاید بخاطر همین بود
اره بابا از همه جا اومدن براش دستمال کشیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از علوی اومدن گفتن بگو از کتاب های ما خوندی از مدرسان اومدن از همه جا این بیچاره هم خودش خونده بود بخدا مخه
میلاد وضع بازار تو چطوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من که ریده بدجور الان 3_4 روزی نیم میلیون فروش دارم(sm3)(sm172)