(sm2)باو همش باده نترس (sm2)هر کی کارت به کارت کرده راضیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)باو همش باده نترس (sm2)هر کی کارت به کارت کرده راضیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چی میگم تو چی میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا من نگفتم بهش علاقه داشتی
کاری به کار هیشکی هم ندارم
در حدی هم نیستم بگم تو یا اون اشتباه میکنین یا نه
کلا نگرفتی منظور منو
بیخیال همینجا تمومش کن
نمیخوام دلخور باشی
نه قربون دستت پولام مال خودت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)دهنت سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟(sm2)نقل قول:
احمد بیخیال داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
PRESS ANY KEY TO CONTONIUE (sm2)نقل قول:
اغا من پولمو نخوام باید چکار کنم ؟(sm2) واسه تو چیزی نیست واسه ما کلیه (sm2)نقل قول:
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین داری تایپ میکنی ؟ (sm2)
به قرآن شوخی کردم (sm2)
تو هم رشتی ؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی رو شوخی کردم ولی ممر و جدی گفتم تو حیاط ویلای مجردیش یه کارگاه کلوچه پزی دم دستی راه انداخته امرار معاش میکنه