لو شیه میگم خودشون این ویولون رو داده بودن تو خود آهنگ نذاش الان یه بابا اومد رو آهنگ سوار کرد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لو شیه میگم خودشون این ویولون رو داده بودن تو خود آهنگ نذاش الان یه بابا اومد رو آهنگ سوار کرد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا گوه خوری زیاد کرد ..
درض من به نظرم باید به جای عکس با ویولون عکس با گیتار میگرف میذاش رو جلد ..
انقد با این عامو زنجیرباف آب خالی کردم خشک شدم .. (sm81)
از خشکی زیاد پست رو جا دیگه مینویسم تا این حد .. ;l
یگانه دیوس بده بیرون کار دارم امرو میخوام برم دیگه ای بابا گوم روت دیوس ..
s10 اولین گوشی 5G دار ..
SSD 30 ترابایتی سامسونگ .. :l
ژوری ویندوزو شوهر دادم که دیگه گوه خوری نکنه مثه آدم کار کنه مگه من وین عوض کن بودم ..
خب حرفامو زدم بسه ..
10 Cloverfield Lane 4K ..
یگانه پلی ببینیم شه کرده ..
بازم گیتار ..
خسته شدم ..
نیومده زر نزن
برو عامو ..
تخمیه ..
اصلا با خوندنش مشکل دارم ..
یه مشت خواننده دوزاری ..
اوووفففف میترا حجار اومده امشب دورهمی ..
مقوا
سبک ترکی
*** love water (sm59)
(sm81)
غِلَط میکنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمون امشب دورهمی میترا حجار (sm291)
دور شد ، صبر کرد ،
سوختنمو دید
و رفت ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستگیری خواننده رپر زیرزمینی
رضا ناصری ملقب به رضا پیشرو خواننده زیرزمینی رپ دستگیر شد.
رسانه های تخصصی رپرها خبر از بازداشت شدن رضا پیشرو را اعلا م کردند
کنار تخت میخوابم
مگر هوا که بند آمد نفس کشیدنت باشم(sm50)
مــمــه
مــمــه
مــمــه
مــمــه
مــمــه
مــمــه
مــمــه
مــمــه
مــمــه
.
چیزی نیست.دارم ممه بابا تیام کیسه کش رو تشویق میکنم(sm2)
- (sm50)
(sm98)چرا به کدامین جرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دورهمی (sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm2)
منم آخرین گوزنی ،
که گلوله می خوره ... (sm50)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm81)