(sm213)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm213)
(sm2)
سریال خارجی الان چی رو بورسه ؟
فیلم برداری شهرزاد تموم شد و راحت شدیم از شرش ..
از اینجا میروم اینجا کسی آینه باور نیست(sm50)
شاتل سرویسای لایت خودشو گذاشت دیگه الان به نظرم خوب شد
کجاس سرویساش؟
تو خود سایت شاتل نیس گویا
باس بری تو مای شاتل تغییر سرویس بزنی فهرستش میاد
تو تغییر سرویس که میزنی همون قدیمیاس
همچنان بهترین سرویس همون 8 مگ بدون نت شبانه ماهی 50 تومن و 350 گیگ استانه مصرف که نصفش بین الملله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که قبلشم بود برا من.. کجاش لایته.. پایش همون اینترنت شخمی 12500 ... 512... بقیشم همه نسبت به سرعتش گرونه(sm25)دیگه ی چیز نیمه بدرد بخورش باید 25 تومن ماهی براش بدی
(sm120)من از امروز رفتم دوره جدیدم که اخرین دوره سرویسای قدیمی باشه تا ابان 97، شبانه قبلا رزرو شده فقط باس حجم بخرم
من تا 20 عید(sm120)
(sm2)s9
845 یورو گوه توش (sm2)
گلزار میخونه من عنم میگیره ..
رضا یه کار مهم بات دارم ..
کلا قرمزی عید شبکه 2 ..
؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قالب وردپرس خوب سراغ داری میخوام ..
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دونه باشه تم مجله خبری همشین شیزی توش سورس کد بذاری یا مثلا ویدئو آموزشی برا فروش ..
بگرد پیدا میکنی
دیوس دیرو تا حالا دارم میگردم 3 تا پسندیدم گفتم خبرت شاید یه شی سراغ داشته باشی ..
اشترم اروین تلگرامش همین اشغالیه که تو هم زدی کلا میکس مسترش در حده افغانستانه
دایی و کریمی .. :l
(sm172)
(sm50)
چه گلی زد غلامی (sm88)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گروه کامنت رو من یادمه البومشون رو گرفتم یکی دوبار گوش دادم خوشم نیومد پاک کردم
ولی کارای کیان پورتراب رو بیش از 100 بار گوش دادم
کاراش با کارای گروه فرق داشت؟
یا من باید بازنگری کنم؟(sm120)
علی کریمی (sm127)
فضای کار گروه با خودش متفاوتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو یه بازنگری بکن ضرر نداره (sm120)
ترک 1 و 6 آلبومشون چندبار گوش کن
کارای خودشو خیلی دوست دارم.. زدم دیلیت کردم البومشون رو(sm2)....الان میرم دوباره این دوتا ترک رو میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس(sm19)
(sm19)نقل قول:
اول 6 گوش کن بعد 1(sm2)
قبل اون دوتا هم یه سینگل دادن بیداری ما اونو گوش کن عالیه
توع خوندن یکیه تقریبا ، تنظیما فرق دارهنقل قول:
دورشو تا دلتت نکردم (sm70)
الان امیر میاد میگه از زیر آب داره میخونه چی گوش میدین (sm2)
سامان احتشامی مهمان امشب دورهمی (sm291)
پست آخر اینستاشون گوش کردی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه آخر قبل انتشار آلبوم دعواشون شد (sm81)
سپیدرود رشت (sm127)