اسپلیتر پوکیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اسپلیتر پوکیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاهان 5 تا زد (sm133)
Muazzez Ersoy - Sensizlik Bu
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه همون اول از رفته از دست فقط خوشم اومد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دوباره گوش بدم شاید اونموقع حالم خوش نبود(sm2)
ولی این سینگلاش ی چیز دیگه بود جون خودتون(sm120)
پ ن: دوباره گوش دادم... مثکه حالم خوب بود کلا زیاد شلوغه تنظیما واسه اینه دوست ندارم همون رفته از دست فقط خوشم اومد(sm2)
آلترناتیو راک سبک شلوغیه کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کارشون خیلی درسته
بیداری ما رو شنیدی ؟(sm50)
اره ولی خوب اینارو خوشم نیومد.. برعکس ایمجین دراگون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال همین البوم؟
ایمیجین دراگون تعریف جدیدی از آلترناتیو درست کرده سبک خاص خودشونه ولی اینا همون آلترناتیو معمول رو اجرا میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آخرین سینگل ترکی بود که ازشون منتشر شد
ها عالیننقل قول:
میگیرم پس(sm19)
(sm50)
الی بپر سامی بیگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm212)
ﺗﮑﻠﯿﻒ ، ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻮﺩ
ﺗﮑﻠﯿﻒِ ﺍﻭ ﺑﺎ ﻣﻦ
ﭼﻮﻥ ﺭﻭﺯ ﺭﻭﺷﻦ ﺑﻮﺩ ... (sm50)
(sm50)
اون که یه روزگاری عشق و ایمونم بود
اون که فقط نگاهش دردمو و درمونم بود
اما حالا می بینم که آفت جونم بود آه
(sm1)
باید ی لحظه از تورو صد سال زندگی کنم(sm50)
دوستان سایتی هست که بشه فیلم های جدید ایرانی رو رایگان دانلود کرد؟
پیامنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIIR KH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
جان خودم مرگ تو حوصله ندارم (sm120)نقل قول:
البته دلایل زیاد داره که مهترینش همون قسم بود که هنوز نتونستم هضمش کنم به خدا ... جایی که قسم به جون پدر و مادر بیاد وسط اونم برای هیچ دیگه فاتحش خوندس ... دودمان بر باد میده ...
حالا توام اگه دلت برام تنگ شد هر از چند گاهی تگم کن تا هم یاد و خاطره من حفظ بشه هم مشت محکمی باشه بر دهان یاو گویان و عناصر نفوذی استکبار (sm2)منم قول میدم هر چند وقت یه بار بیام سر بزنم اینجا (sm2)
الی به یاد تو هم هستم (sm66)ولت نمیکنم (sm2)
(sm2)
چه ربطی به تو داره مردک..بزار قسم بخورن جونشون در اد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19) عزیز دلنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پیرمردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا چه سولویی از روحنواز گذاشت محسن (sm77)(sm77)
عادل خشمگین وارد میشود(sm120)نقل قول:
منم مقصرم چون گیر دادم بهش (sm25) اصن کاری به درست و غلط بودن قسم ندارم ...نقل قول:
حالا توام نگران نباش چند سال دیگه پسرمو میفرستم یوزر بسازه (sm2)فقط میترسم یوزر تو رو ببینه چش و گوشش باز شه (sm2)
تو همیشه مقصری(sm2)نقل قول:
اخر عمری باید با پسرت بازی کنیم(sm2)
یادم نبود بچه بازی مردک سی ساله (sm2)نقل قول:
من به پنجاه سالگی هم برسم و رئیس هیئت مدیره و در آستانه بازنشستگی و عروس بگیرم و نوه و نتیجه ولِــــــــــــی بازم میام موزیک باران یه سری میزنم نگران نباش (sm2)(sm2)
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
باید بفرستیمت پیش مموتی(sm2)
آخ آخ بزار قضیه آلبوم شادمهر رو تعریف کنم برات یادم اومد (sm2)نقل قول:
شب بیرون بودیم دائم میگفتم یه کاری نکردم یادم نمیاد تا رسیدیم خونه ساعت یازده و نیم خوابیدم بازم گفتم امشب یه کاری نکردم ... یهو ساعت دو و نیم از خواب پریدم یادم اومد پریدم چراغو روشن کردم خانومم گفت چی شده گفتم آلبوم شادمهر اومده گفت دیوانه ای به خدا ترسیدم (sm2)(sm2) هیچی نشستم سرچ کردم و یه دور نصفه و نیمه گوش دادم و با نثار فحش به فرشباف و فاتحه به شادمهر چراغو خاموش کردم خوابیدم (sm2)
جالبه بعد از ظهر همون روز اومدم اینجا ولی یادم رفت شب آلبوم شادمهر میاد (sm2) تا این حد آلزایمر و پیری (sm2)(sm2)
مشکل از البوم بود ولی بیشتر مشکل از سن و سالته... دیگه نمیکشی اینارو گوش بدی(sm2)نقل قول:
پیر شدیم رفت(sm120)
احسان وقتی میای سایت نابود میشه(sm120)
پشم ریزون بودنقل قول:
ها خفن بود(sm120)نقل قول:
عادل حرف نداره حرف نباشه حرف نشنوم ..
این ژاپنیا انیمه درس میکنن برای یارو چشای درشت و ممه بزرگ میذارن تو کفن بدبختا (sm2)
تورم 9.9 بهمن ماه
گفته بودن سال جدید دو رقمی میشه چون باس رونق بدن بدون افزایش تورم نمیشه چون زیرساختمون ضعیفه باس یکم شل بگیریم بازار از کسادی در بیاد باز دوباره تورم بیارن پایون
سینجول اینو ببین جان من کاش میتونستم به این شرکتا اعتماد کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]